logoImpact EST nr. 886 - 22.09.2021

Sunt zile când din fericire o singură persoană sau două, fac postări în mediul online care trezesc amuzamentul tuturor. Există însă şi momente când imaginaţia unora depăşeşte limitele amuzamentului şi stai şi te întrebi dacă oamenii respectivi au noţiunea de responsabilitate în conştiinţa lor.
Un cetăţean veşnic activ în propagandă online şi responsabil cu grija altora, nici mai mult nici mai puţin afirmă că pe luna aprilie, primăria Şendreni a cheltuit suma de 2.183.629,88 lei. Şi punea drept garanţie un site al unui partid politic al cărui membru este. Informaţia este cât se poate de falsă, iar domnul respectiv dă dovadă de o lipsă de înţelegere a proporţiilor unor sume sau ceea ce înseamnă bugetul unei administraţii locale.
Din respect pentru cei care din întâmplare ar putea citi asemenea inepţii, mă simt obligat să aduc la cunoştinţa dânşilor informaţia corectă care este accesibilă oricui. Primăria Şendreni pentru luna aprilie 2020 a avut cheltuieli totale în valoare de 678.956,12 lei. O sumă de câteva ori mai mică decât suma vehiculată de respectivul cetăţean (i)responsabil, dar cu a purta de grija altora şi cu privire la ceea ce afirmă dezinformând cu bună ştiinţă potenţialii cititori.
Este uşor din postura de postac pe facebook să afirmi, să judeci, să-i jigneşti permanent pe cei care fac administraţie în mod responsabil şi aici nu este vorba doar de primar ci de întreaga instituţie a primarului, primăria, în integralitatea ei.
Nu voi intra niciodată în dialog cu cei care speculează tot felul de prostii doar de dragul de a-şi atrage capital de imagine pentru o eventuală candidatură pentru o funcţie locală. Pentru ei, orice s-ar face sau cât s-ar face nu ar fi bine sau suficient, ei fiind doar critici de pe margine ai celor care sunt la propriu în teren. Administraţia publică este total diferită în realitate faţă de cea vehiculată şi din păcate prea mult discutată, pe facebook – acolo unde nu există răspundere legală şi nici măcar proprietatea afirmaţiilor după cum vedem la domnul respectiv.
Atât eu cât şi colegii mei, vom rămâne responsabili şi cu gândul în permanenţă la oamenii din Şendreni şi satele aferente aflaţi cu adevărat în nevoie şi vom trata în continuare cu amuzament derapajele logice ale unor persoane care nu înţeleg că viaţa bate filmul şi că funcţionarea unei localităţi nu se face cu cancanuri zilnice.
Multă sănătate tuturor şi să ne bucurăm de o ploaie care era necesară ca… aerul pentru ca roadele pământului să crească şi să ne hrăneasca.

Cu simpatie, Paul Cristea 21 - mai - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Incidenţa în jude

INCIDENTA JUDETUL GALATI 21.09.2021

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...