logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021
  • La şedinţa Consiliului Local de săptămâna trecută, iar am avut parte de circ cât cuprinde, momente penibile, ca pentru o adunătură ce musai trebuie debarcată şi aruncată la lada cu gunoi a politichiei gălăţene. Primul moment de tot câcatul a fost în legătură cu alegerea noului preşedinte de şedinţă, a celui ce este mandatat de colegii consilieri pentru a conduce şedinţele până la expirarea mandatului. Moment extrem de important în condiţiile în care pe sfârşit de mandat de-a lungul timpului am asistat la cele mai productive şedinţe, cu ordine de zi, în care, măcar pe final, cei din consiliul sau conducerile de partid să-şi promoveze „pe ultima sută de metri” interesele personale sau de grup. Aşa că Marius Stan a aranjat cu colegul de partid uneperist, Marian Alexandru, să-l propună pe consilierul Alin Mihai, iar cealaltă tabără pe Florin Popa. În pledoaria pe care asusţinut-o Alexandru şi de care ne-am strâmbat de râs, s-au strecurat şi argumente precum că soţia celui propus „ a născut prin cezariană” şi alte bazaconii, pe care din jenă nu le mai reproducem. Normal, a câştigat Popa Florin şi o să avem în următoarele luni un circ cum nu s-a mai văzut între acesta şi Marius Stan. Huoo,

  • mă! La aceeaşi şedinţă am asistat la o altă panaramă, deliciu nu alta, în care cei doi protagonişti care s-au păruit, dându-se în stambă au fost doctorul Bugeac şi Radu Cosca. Ce trebuie să ştiţi şi să nu uitaţi este că dr. Bugeac este şef de comisie din partea ALDE, iar Radu Cosca este Viceprimar tot din cadrul ALDE. Eiii! Ce spuneţi? Aţi mai auzit şi văzut?

  • De la început vrem să vă spunem că nu avem ceva personal cu Cristache, candidat pentru funcţia de Primar. Numai că omul se vrea Primar, ori în atare condiţii se expune, iar datoria „găozarilor” este să afle cât mai multe despre candidaţi şi să vi le prezinte dragi cititori, pentru o cunoaştere deplină a acestora.

  • Iată, ultimile bârfe, zvonuri şi ecouri care circulă prin târg, ce emană din birouri, pe la colţuri, prin parcuri, prin cafenele etc. este mălaiul gros, depus pe Cristache mai ales în Directoratul de la RAR, afacerile de mică anvergură în contrapartidă cu gozura acumulată în exces. Cică omul nostru, în loc să-şi facă vilă, a băgat mai mult decât atât, cumpărându-şi un întreg palier de bloc, însumând vreo opt camere, două băi, living, şemineu pe balcon, termopane, aere condiţionate fără număr, încălzire prin pardoseală plus cealaltă, ceramică de Murano, pereţi tapetaţi cu piele de căprioară, mobilă din cireş şi mobilier de lux adusă tocmai din China, cristaluri de Bohemia. Adică se spune de gurile rele că nici la Versailles nu vezi aşa ceva, sculpturi şi multe celea. Acum noi nu avem cum să vedem şi să intrăm în casa omului, evaluată în bârfe la vreo jumătate de milion de euroi, dar poate ăştia de la FISC îi pun de-o vizită sau poate alte organe abilitate. Cert este că bârfele şi zvonurile acestea trebuie oprite într-un fel, ori Cristache invită presa la el acasă, ori inspectorii ne spun că totul este OK. Uite, noi, la fel ca mulţi alţii, recunoaştem că întrebăm cu năduf şi invidie „de unde mă?” că doar nu ai câştigat la LOTO.
JAP 4 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...