http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022

Numai cine nu vrea nu poate vedea în toate posibilităţile mass-media, dar în special ecranele televizoarelor, cum miniştrii liberali (dacă ar ieşi din mormânt alde Brătianu, doamne ce le-ar face) se înghesuie să-şi arate feţele, dacă au şi ochelari li se văd doar nasurile din cauza textilei de pe bot şi să ne „transmită” tot felul de inepţii, minciuni, păcăliri electorale etc. Nici unul dintre ei nu-şi spune propria-i părere, ci doar ceea ce li se porunceşte de la tătuc. Doar de asta a urlat Iohannis cinci ani că vrea un guvern numai al lui. Madam Anisie habar nu are cum se va desfăşura procesul de învăţământ în anul şcolar care urmează. Vela trebuie împins de la spate de către nişte jurnalişti – neamuri proaste –, ca să mai schimbe din funcţie înaltă nişte miliţieni aflaţi în subordinea interlopilor.
Oros de la agricultură, arunca mai dăunăzi cu zeci de milioane de euro pe tarlalele pârjolite de secetă, a unor fermieri ajunşi la disperare. Dar, după cum se ştie, limba n-are oase.
Primul ministru, cu Arafat în frunte, şi cu toată gaşca rostesc acelaşi pluguşor fără clopoţei, doar pentru a mai prosti proştii. Vrăjelile incolore, insipide şi fără sens, înşirate de Iohannisbach ar face de ruşine şi o babă chioară, dacă a-ar auzi rostindu-le.
Abia târziu mi-am dat seama de ce, dacă este, sau nu este cazul, ei poartă acea mască întinsă pe aproape toată faţa. Ca să nu se vadă cum râd de noi.

DIP-DIP 20 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...