logoImpact EST nr. 880 - 29.07.2021

Sigur că încă nu-i ştim pe toţi cei din lotul celor 44 de inşi – persoane fizice-care datorează bugetului de stat suma de 197.503.756 lei, adică vreo 40 milioane de euro.
În schimb, cititorii de Impact-est care au şi simţ civic şi informaţii, au postat la comentarii privind articolul publicat în 25 mai 2018, o serie de date. Sigur, le publicăm cu rezerva de rigoare, căci nu am avut cum verifica informaţiile.
De pildă, despre Dante Stroe, se spune că e deja cazat la puşcărie, datoria lui la buget fiind de peste 1,65 milioane de lei. Un alt comentator completează şi spune că Stroe a murit acum câteva luni şi nu era în puşcărie. Despre Marian Gălăţeanu, care datorează astronomica sumă de 15,6 milioane de lei, ni se spune că are 28 de ani, iar uriaşa sumă datorată provine de la activitatea de „săgeată” în care a fost folosit pentru o serie de firme fantomă, create pentru a ţepui alţi agenţi economici oneşti, dar şi statul.
Firmele au fost înscrise în Constanţa, Tulcea şi Bucureşti, jmekerii lăsându-l pe tânărul de 28 de ani cu o datorie uriaşă.
Despre un alt personaj din listă aflăm că a şi tirat-o din ţară. El se numeşte Radu Zavulovici, a locuit pe undeva pe la blocurile „M” din Ţiglina 2, pe strada Albatrosului, şi are o datorie de 2,4 milioane de lei. A deţinut firma SC Fluvian Rent SRL, a dat tunul şi a plecat. Comentatorul mai adaugă că acesta este judecat de către o instanţă din Tulcea, într-o speţă de faliment, şi se încearcă aducerea lui în ţară. Bineînţeles, pe banii noştri!

(GECO) 15 - iunie - 2018

One Response so far.

  1. Sile spune:

    Sistemul mafiot din această ţară este responsabil de astfel de lucruri. Legea a fost făcută de aşa manieră încât să favorizeze pe marii infractori şi cei mărunţi să înfunde puşcăria. Din păcate amploarea unor cazuri de acest gen este cu mult mai mare. Sumele uriaşe neîncasate de al aceşti indivizi sunt uriaşe. Se aplică aplică un sistem: fură mult să ai de unde să dai ca să scapi. Proştii plătesc.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...

Valea Mărului, în

În ziua de duminică, 18 iulie 2021, oficialităţile din localitatea ...

FCSB în cădere acc

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa ...

De la Cîţu, citire

Preţul bunurilor de larg consum, ale serviciilor, alimentelor, combustibililor, au ...