logoImpact EST nr. 853 - 22.01.2021

faximil-1Adevărul renaşte

După ce Tribunalul Prahova a spart capul adevărului şi, fără să ţină cont de apărările noastre, a acordat familiei prezidenţiale NEAGU Mihaela şi Florin Cosmin 50.000 lei daune morale, am făcut apel la instanța superioară, în speţa de faţă Curtea de Apel Ploieşti.

Apelul nostru s-a bazat pe aceeşi teză şi pe aceleaşi probe ca la fond. Şansa noastră a constat în aceea că instanţa de la Curtea de Apel Ploieşti a citit apelul şi a interpretat probele corect, pronunţănd o soluţie dreaptă, care schimbă total soluţia ce a fost pronunţată de Tribunalul Prahova, la fond.

Iată soluţia pe scurt: <<Curtea de Apel Ploiesti. Dosar 7169/105/2015. Hotărârea 1835/29.09.2016. Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa atacată în sensul că respinge acţiunea ca neîntemeiată. Definitivă.>> (vezi facsimil 1)

Acelaşi complet de la Curtea de Apel Ploieşti, în dosarul de apel incident 7169/105/2015/a1, a pronunţat Hotărârea 1836/29.09.2016: <<Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa în sensul că respinge cererea privind obligaţia apelanţilor de a înlătura din arhiva electronică a publicatiei “Impact Est” a articolelor “Hopa şi preşedinta Curţii de Apel Galaţi”, “Preşedinta Neagu” şi “Justiţia de cumetrie made în Covurlui – mod de întrebuinţare”. Definitivă.>> (vezi facsimil 2)

În acest apel incident, preşedinta NEAGU, invidioasă pe subalterna TACEA care s-a îmbogăţit fără just temei cu 80.000 lei, a cerut all-in, adică 500.000 lei şi ştergerea din arhiva electronică a tuturor urmelor. (vezi  tot facsimil 2)

Eu, Gelu CIORICI, am fost afectat psihic şi profesional şi, prin complicităţi ale DNA şi completul de la Tribunalul Prahova, am fost jefuit de banii ce trebuiau să meargă la susţinerea copilului meu la facultate.

facsmil

 

MAESTRUL 7 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...