http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 959 - 21.09.2023

Gălățenii au în continuare posibilitatea de a se vaccina împotriva COVID-19 în centrele amenajate de către Primăria municipiului Galați la Patinoarul „Dunărea”, Sala Sporturilor și Baza „Siderurgistul”, unde s-au reorganizat fluxurile, însă, ca urmare a scăderii temperaturilor, doar în acest weekend mai rămâne deschis centrul drive-thru din parcarea Shopping City Galați, considerat unul dintre cele mai eficiente puncte de vaccinare de acest tip din țară.

La centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul” sunt două centre de vaccinare. Un centru are un flux pentru Astra Zeneca, iar celălalt are trei fluxuri de vaccinare pentru administrarea serului Johnson & Johnson.

La Patinoarul „Dunărea” sunt trei centre centre de vaccinare. Un centru este cu un flux pentru Moderna, iar celelalte două centre de vaccinare au fiecare câte două fluxuri de Pfizer.

La Sala Sporturilor avem două centre de vaccinare, fiecare fiind cu câte două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer. Programul la aceste centre este zilnic între orele 8.00-20.00.

De luni, 22 noiembrie 2021, nu va mai funcționa centrul drive-thru, activitatea fiind închisă temporar în perioada sezonului rece. Personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați din cadrul Primăriei municipiului Galați a asigurat, în perioada 27.10.2021 – 5.11.2021, vaccinarea la centrul drive-thru, administrând 1.763 de doze de vaccin. De la redeschiderea centrului în această toamnă, în mai puțin de o lună, au fost administrate peste 4.500 de doze de vaccin.

În context, precizăm că personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați s-a implicat în derularea anchetelor epidemiologice, reușind astfel să aducă la zi aceste anchete, în perioada 27.10.2021 – 5.11.2021, în urma colaborării cu DSP. Este vorba despre 2.600 de anchete epidemiologice derulate de personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați.

(G.C.) 23 - noiembrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

SE FAC PERECHILE, s

Se intră pe linia dreaptă a startului pentru alegerile din ...

CHIAR DACĂ MARILE L

I-a ciuruit pe toți atacanții care au jucat pe partea ...

Isărescu pleznește

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susţine că în ...

ADRIAN SEVERIN, SCRI

"Excelenței Sale Doamnei Katheleen KAVALEC Ambasadorul SUA în România Stimată Doamnă Ambasador, Încep prin ...

Bancnota de 100 Bric

 Două evenimente majore au marcat începutul acestei luni. Summitul G20 ...