logoImpact EST nr. 893 - 03.12.2021

Gălățenii au în continuare posibilitatea de a se vaccina împotriva COVID-19 în centrele amenajate de către Primăria municipiului Galați la Patinoarul „Dunărea”, Sala Sporturilor și Baza „Siderurgistul”, unde s-au reorganizat fluxurile, însă, ca urmare a scăderii temperaturilor, doar în acest weekend mai rămâne deschis centrul drive-thru din parcarea Shopping City Galați, considerat unul dintre cele mai eficiente puncte de vaccinare de acest tip din țară.

La centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul” sunt două centre de vaccinare. Un centru are un flux pentru Astra Zeneca, iar celălalt are trei fluxuri de vaccinare pentru administrarea serului Johnson & Johnson.

La Patinoarul „Dunărea” sunt trei centre centre de vaccinare. Un centru este cu un flux pentru Moderna, iar celelalte două centre de vaccinare au fiecare câte două fluxuri de Pfizer.

La Sala Sporturilor avem două centre de vaccinare, fiecare fiind cu câte două fluxuri de vaccinare pentru Pfizer. Programul la aceste centre este zilnic între orele 8.00-20.00.

De luni, 22 noiembrie 2021, nu va mai funcționa centrul drive-thru, activitatea fiind închisă temporar în perioada sezonului rece. Personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați din cadrul Primăriei municipiului Galați a asigurat, în perioada 27.10.2021 – 5.11.2021, vaccinarea la centrul drive-thru, administrând 1.763 de doze de vaccin. De la redeschiderea centrului în această toamnă, în mai puțin de o lună, au fost administrate peste 4.500 de doze de vaccin.

În context, precizăm că personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați s-a implicat în derularea anchetelor epidemiologice, reușind astfel să aducă la zi aceste anchete, în perioada 27.10.2021 – 5.11.2021, în urma colaborării cu DSP. Este vorba despre 2.600 de anchete epidemiologice derulate de personalul Serviciului de Asistență Medicală al Municipiului Galați.

(G.C.) 23 - noiembrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF