logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Medicul Cezar Irimia a fost bătut de un necunoscut, sâmbătă dimineaţă, în curtea Spitalului Judeţean Galaţi. Doctorul ginecolog tocmai terminase serviciul de gardă, în jurul orei 9,00, mergea spre maşină şi poc! un derbedeu l-a lovit pe la spate. Traumatism cranio-facial, UPU, cusături, etc. Aici se bifurcă două chestii. Chestia unu e cu alți medici butuşiți tot pe holurile spitalului de alți huligani, şi pe care Poliția nu-i poate identifica, pentru că nu poate. Chestia doi este că dr. Irimia a mai pățit-o aproape la fel de rău cu proprii colegi, care erau gata –gata să-l lichideze psihic, prin codoşlâcurile şi uneltelile puse la cale atunci când a făcut public faptele obscure de mascare a unor erori medicale. Păi, ați uitat de plângerea adresată Colegiului Medicilor Galaţi, când îşi acuza colegii de secţie că au intervenit târziu şi greşit în cazul unei țigănci, tratată cu cezariană, deşi se constatase un focar de coagulare în uter (apoplexie utero-placentară), fapt care necesita extirparea organului afectat, adică scoaterea uterului? Copilul a murit, țiganca a murit, şefa de secţie Elisabeta Şerban şi medicul de gardă Savin sunt bine mersi şi bine acoperiți de Colegiul Medicilor. Apropo, CM are preşedinte? Tot Nichita să fie? Nu iese cu un comunicat despre oripilantul atentat la viața medicului Irimia?

Colegiul tace mâlc, probabil că face panseuri de genul: „Dă-l dracu de doctor, poa să crape, n-avem nevoie de trădători printre noi!”, dar vorbeşte Tania Bogdan, de la PNL, la Consiliul Județului. Spune că e mai mare ruşinea că nu se face nimic pentru protecția medicilor, deşi au mai fost apeluri pentru securizarea incintei spitalului. Deja medicii se plâng că le este teamă să mai vină la servici, de teama băieților cu fular pe față, care îi aşteaptă cu dupaci profesionali după colț. Să se facă deci proiect pentru circuitul personalului, care să fie controlabil, păzit şi să nu se intersescteze cu al infractorilor. Da, dar asta presupune că Consiliul Județului să aibă preşedinte, ceea ce nu este cazul.

Medicul Xenia Dobre, adică soţia deputatului Victor Paul Dobre, a ajuns la spital cu leziuni la nivelul membrelor, după ce a fost victima unui accident rutier. Aceasta conducea un autoturism marca Mini Cooper pe Bulevardul George Coşbuc, iar maşina i-a fost lovită în plin de o alta, un Audi cu cocalar la bord. Doctorii au diagnosticat-o cu o fractură de femur drept, cu mai multe fracturi costale şi cu fracturi mai uşoare la celălalt picior. Eee, asta e mult prea mult peste nivelui Clinicii Universitare Aurel Nechita, de la PSD Galați, deci medicul Dobre tre să meargă la Bucureşti. Ce adâncă este competența, ce sigur lucrează patriotismul local, ce superbă este demonstrația de exemplu personal!

Hopa! Propunere extrem de inspirată pentru premiile de sfârşit de an. Nu uitați bre să-i dați şi lui Marius Stan premiul pentru traseistul anului, că merită. E doar la primul mandat, dar e la al patrulea partid, şi promite să nu se oprească.Și premiul să se numească„Ia oportunistul de doi bani, neamuleee!”

CroniCariul de serViciu 24 - decembrie - 2014

One Response so far.

  1. badalan spune:

    Dna dr. dr. Xenia n-a fost victima unui accident ci victima unui atac terorist.In privinta patriotismului local d-na dr. dr. trebuia internata ,operata la Tecuci.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...