logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

În timpul exerciţiilor efectuate de trupele americane în Poligonul Smârdan, trei soldaţi au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital. Unul dintre soldaţi a fost rănit la picior, iar un altul la coloană. Un al treilea militar a suferit o leziune la mână. Cam astea au fost ştirile bombă transmise de cooperativă de senzaţii şi sângerări de la ora 5, transmise de corespondenţii de la Galaţi. Se cere o erată. Accidentările au fost ceva absolut minor faţă de amploarea mişcărilor de trupe. N-au fost trei, ci doar doi, şi nu au fost decât nişte luxaţii şi buşituri inerente oricăror paraşutări pe vânt puternic. Doi accidentaţi la 100 de paraşutişti? E sub media accidentărilor, de 6 la sută, şi presa avidă de senzaţional a făcut rating. Rating de rahat cu apă rece.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret  (OT) a PNL Galaţi, George Stângă, a lansat o platformă on-line, http://www.alertegalati.ro, pe care o pot accesa gălăţenii pentru a semnala existenţa unei probleme cetăţeneşti din oraş. Platforma (care are şi o variantă pentru android) cuprinde o hartă a oraşului Galaţi pe care orice cetăţean poate posta locul în care există o problemă administrativă şi genul problemei (canalizări, străzi, deşeuri, vandalizări, spaţii verzi, iluminat public etc). Şi acum intră în scenă voluntarii. Care voluntari vor munci trei zile (după aia, dracu ştie ce se alege de platforma de alerte a lui Stângă) la semnalat problemuţele către Primărie sau alte instituţii dependente de Primărie. Platforma cică merge şi pe invers- cetăţeanul care a semnalat problema va fi informat de paşii făcuţi pentru soluţionarea situaţiei. Asta e prea de tot! Aste e de fapt revoluţia-dacă la adresa http://www.domnuleprimar.ro pui întrebări şi problemuţe pe dus, la http://www.alertegalati.ro e cu dus întors. N-o fi prea puţin? N-o fi un pas cu Stângă pe un proiect de-a dreptu inutil?

Teatrul Leonard este la orice spectacol baie de aburi, Parcul de Soft este la orice întrunire de afaceri baie de aburi (la ultima adunare a mediului de afaceri s-a deranjat să aerisească cu geamul chiar ministrul IMM), Sala Eminescu de la Biblioteca Zanfir este la fiecare adunătură a Cenaclului Axis Libri, baie de abur. Dar chiar nu poate să ia nimeni la mănă problema băii de aburi din sălile publice şi să rezolve chestia cu exhaustarea aerului viciat şi supraîncălzit din sălile de întruniri? Evident, nu! Pentru că centralele acestor instituţii ard gazul pe banii noştri, de aia nimeni nu le reglează funcţie de temperatura exterioară. Imbecilismul comunitar continuă!

Stan Primar dă interviuri pe bandă rulantă la TVG. Obsesia este opoziţia. Cum că ăilalţi umblă cu minciuni şi goange şi prosteli, şi că el este singurul om raţional din Galaţi, care modernizează şi face. Ce face? Face demolări de garaje, face strategii şi SF-uri, face parcuri fără amplitudine de viitor şi este obsedat de opoziţie. Om bun este doar Cosca, restul sunt nişte golani ordinari. Ideea forte este ura pe ăilalţi, care stau pe net, au timp, caută jmecherii şi-l atacă pe ticălosul de Primar. N-o fi oare prea puţină gândireală şi prea multă sictireală?

CroniCariul de serViciu 27 - martie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...