logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021
  • A început campania electorală? Daaa! De fapt, e campania ţicnită a unui luzăr al noului PNL, care se crede pe caii mari ai candidaturii interne la funcţia de Primar.  Opinteală mare, scremete generalizate, corturi stradale şi ploaie de fluturaşi, ca o idee handicapată să-şi facă loc printre amorţiţii pensionari de la blocuri: „Ghidul locatarului de la bloc – Informează-te corect!”. Şi, după cum afirmă chiar beneficiarul campaniei: ”Acţiunea îşi doreşte să vină în întâmpinarea nevoilor locatarilor de apartament care nu îşi cunosc încă drepturile şi, ca atare, devin ţinta abuzurilor administratorilor de asociaţii”, dă-i şi luptă printre blocuri, cu zeci de corturi şi o grămadă de cete de agitatori şi politruci. Măi să fie! Păi dacă după 25 de ani cetăţeanul nu s-a înţârcat de supt ţâţa democraţiei originale şi de deprins mersul dictaturii de democraţie, atunci merită să fie păcălit şi de un avorton politic ca penelistul Stângă.
  • „La venirea în CJ, în locul unei foste Direcţii Juridice, am găsit un serviciu slab încadrat din toate punctele de vedere. Impresia era că cineva stinsese lumina în CJ, să nu se vadă ce anume se petrece (şi se petreceau destule).
    S-a instituit o nouă viziune în atribuirea de competenţe şi responsabilităţi privind sfera de activitate a acestui Serviciu, care, alături de Secretarul Judeţului, reglează şi asigură respectarea şi aplicarea legii pe toate palierele de activitate ale Consiliului Judeţului Galaţi. S-a suplimentat numărul consilierilor juridici cu trei consilieri, jurişti care-şi desfăşurau activitatea la alte departamente, s-a reconsiderat, s-a reevaluat, etc., etc.” Textul de faţă face parte din raportul preşedintelui CJ la trei ani de activitate. Oare din aceeaşi „viziune” face parte şi plantarea lui Mitică Budescu la serviciul juridic, care constată tardiv că nişte tiriplici jurişti (printre care şi sublimul Mitică de primăria Moş Mitică) au retrocedat un bun pe care nu-l aveau, adică Casa memorială Costache Negri a CJ, către IPS?
  • Da ce credeaţi, că numai Baca dă raport? A avut şi Primarul Stan raport de activitate după trei ani de domnie. Neee, nu l-a făcut în scris, cum dracu să rămână urme… A făcut Gicu un montaj la TVG Pâslaru, de i-a venit telespectatorului rarisim de TVG să voteze cu amândouă mâinile atâta vocaţie şi dedicaţie în fan-dosirea banului public.
  • L-aţi văzut pe Mircea Toader la aliniamentul de barosani de Ziua Marinei? Dacă nu, aţi pierdut. Cum ce? Unul dintre marile momente ale bătăii de joc faţă de cetăţenii votanţi şi cotizanţi, în care un deputat al României se exhibează în pantaloni galbeni şi într-un tricou cu dungi tip tractorist, model Băsu, chiar de Ziua care este de fapt Ziua Municipiului Port Dunărean Galaţi. Aşa o fi arătând pe bune băieţii deştepţi ai recuperării de TVA?
  • Hopa, vestea rea este că moderatorul de Vestea Bună, adică psihologul electrician buticar Ion Ştefan vrea să fie candidat de Primar. Rar să vezi mai mult tupeu la un om, ca la acest specimen al politrucării realităţii din viaţa publică. Împreună cu Viorel Dinescu ce făceau ei duminică seara? Prestau pentru posteritatea şi multipolicalificarea de manager cultural a bi-doctorului în ştiinţele impostoratului pe funcţie.
CroniCariul de serViciu 27 - august - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...