logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021
  • Primarul Marius Stan intră în Campania electorală cu Raport de activitate de 106. 306, 45 lei. E o făcătură, cu poze copiate după VL, cu texte improvizate tip copy-paste, pusă în opera de Radio Galaţi srl. Hm! Se cheamă că Stan viitor fost Primar şi-a comandat pe banii populimii votante şi cotizante şi campanie la radio, nu? Cu încredinţare directă, ce naiba, căci ce mai înseamnă azi peste miliardul de lei?
  • Hopa! În locul serelor Seromgal se fac case pentru pulime, pentru tot necăjitul votant de Stan, care să aibă şi el casa lui de suflet de la UNPR. Pe Stan îl doare inima de casele de patrimoniu, şi vrea să le salveze. Şi să pună asfalt în orice crăpătură. Şi să pună asfalt pe orice alee şi ungher. Da, mult asfalt. Hai, marş la vot, şi puneţi ştampila pe Stan!
  • Baca-la-A3Întrunit în şedinţă ordinară, Consiliul Judeţului votează la modul ordinar pentru continuitate în ce au băgat pe ordinea de zi mahării Hamza şi Bacalbaşa. Vor continua finanţările activităţilor unde CJ este membru sau partener degeaba, vor continua mandatele de consilier judeţean două persoane care nu au nici un rol decât să umple degeaba două scaune şi vor continua să fie manageri întru comoditate şi delăsare salarială, pentru încă trei ani, actualii manageri de la Biblioteca Urechia, Muzeul de Arte, Muzeul de Istorie şi Muzeul de Ştiinţele Naturii. Şi dacă vorbim de ordinării, la o adică CJ-ul poate discuta extra-ordinar şi degeaba şi două ore, şi să nu voteze nimic. Scârbos, dar e chiar pe bune.
  • Au trecut două luni şi nouă zile de când un om a fost străpuns de barele de metal de la un refugiu de tramvai din Brăila şi „responsabilii” iresponsabili din Primăria Stan nu au început nici măcar să vorbească despre obligaţia de a preveni un accident similar şi în Galaţi. Dovada pericolului mortal este făcută şi la Galaţi: toate refugiile, fără excepţie, au fost capcane mortale, în care s-au distrus 10 maşini. Puteau măcar să facă separaţiile de sens cu 50 de metri înainte, prin pivoţi de cauciuc sau şi mai durabil, cu pietre de granit, din munţii de granit devalizaţi din patrimoniul uriaş de granit extras din carierele de piatră stradale ale Galaţilor. Dar asta este altă capcană mortală, despre care prea puţini avertizează…
  • Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!”
CroniCariul de serViciu 18 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...