logoImpact EST nr. 855 - 28.01.2021
  • Se duse pe pustia campaniei electorale încă o săptămână de stupidităţi şi cretinătăţi de aburit/ameţit/plictisit/scârbit electoratul. A fost o săptămână a imbecilităţilor comise de oamenii lui „Stă-n”.  Căci aşa vine puterea la Stan, prin această formulare de idioţi. Dar şi prin fapte ale unor idioţi, în oraşul unde Stan fu Primar ratat.
  •   „Lucrare realizată de Primăria Municipiului Galaţi cu sprijinul Consiliului Galaţi. Primar Marius Stan.”Ce e asta? Ei, un bâzdâc de panou, implantat premeditat pe puţinele pajişti cu gazon din şi mai puţinele parcuri improvizate din Noul Galaţi visat/ratat de oamenii lui Marius Stan, ca să mai tragă şi o plesneală de campanie electorală ilegală. Şi nici măcar originală. Păi aşa ceva făcea Durbacă prin anii 92, când campania suporta orice, inclusiv astfel de jonglerii rudimentare. Strigă şi votanţii rataţi: Domn Stă-n, vă bănuiam de ceva mai multă glagorie în alegerea colaboratorilor şi limbiştilor de tip Marian Alexandru, da ne-aţi deziluzionat!
  •  Cică microbuziştii privaţi storceau de la călătorul de oraş 51. 000 de lei zilnic, pe când mocofanii de Transurb abia dacă fac 24. 000 de lei. Cum s-ar spune, ziua trece, blatul merge, noi cu drag păcălim bugetul local. E aproape normal, cât timp Stan nu a reuşit să bage-n oraş şi sistemul de ticketing electronic, angajat deja prin creditul luat de la BERD. N-a băgat sistemul, dar a tras o monitorizare bombă la Transurbul contracandidatului Durbacă, ri-aţi ai dracu de ALDE.
  •  După o săptămână de monopol pe transportul urban municipal, veniturile Transurb au crescut de patru ori. Adică de la 21.000 lei la 80.000 lei pe zi. O altă concluzie forte: Transurb a reuşit să acopere mulţumitor întregul program de transport public, stabilit de Primărie. Mda! Urmează echilibrarea capacităţilor de transport pe anumite trasee, în funcţie de necesităţile identificate; vor fi recalibrate graficele de transport; vor fi întocmite graficele de transport pentru perioada de vară; vor fi modificate afişajele electronice; Şi şoc pentru blatişti-se va elimina vânzarea de bilete în mijloacele de transport. Şi concluzia finală-există viaţă după scoaterea din oraş a microbuzelor. Şi mai multă viaţă va fi după scoaterea din oraş şi de la manivelele administraţiei a impostorilor din jurul lui Stan – manelist Primar.
  •  Jalnic mai este şi Marius Stan vârât până în gât în campanie electorală şi consiliat de Picu şi Alexandru. Jalnicul şi măruntul candidat Stan s-a rafistolat la prima mutare a campaniei, cea cu panourile de afişaj. Puse evident cu intenţie în poziţii imbecile, adică exact acolo unde nu le vede nimeni, sau în poziţiile cele mai bizare. Ca să se întreacă pe sine însuşi, a venit pe aceste panouri penibile de sat nenorocit cu afişe mai mari decât a stabilit legea (pentru treaba asta, imbecilul care l-a sabotat trebuia imediat dat afară din grupul de campanioţi idioţi).
  •  Şi un rând pentru votanţii care aşteaptă în staţiile de tramvai cu ploaia în cap şi sunt stropiţi de maşinile care trec în viteză pe lângă-nu cumva insulele de aşteptare aveau în proiect şi cabine pentru pasageri, domn Primar Stă-n?
CroniCariul de serViciu 21 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...