logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021
  • pucheanu8Săptămâna a început cu răcnete, claxoane şi juisare de partid(se marca în stil manelist luarea în stăpânirea a bugetului local şi începerea campaniei de alegeri pentru Parlament, la toamnă), dar continuă tot cam în manieră manelistă. Partidul lui Dobre se vedea şi el stăpânul manetelor de la Primărie, dar acum întrevede că are dreptul doar la ceva frână, şi aceea destul de uzată. Nu cumva marii specialişti de soluţii comunitare şi liberale din PNL ar trebui să plece la căutat soluţia de plotox pentru antifraudat alegerile? Sau e cam prea multă muncă? Iată, e foarte simplu, trebuie folosiţi oamenii lor ascunşi cu dibăcie în administraţia pesedizată-uneperizată şi aflat rapid cum e cu sosirea peste noapte, la rural, a o groază de flotanţi urbani? E o temă enunţată la nivel de zvon, de presa de efecte din Galaţi-PSD a furat şi la aceste alegeri, cu toate sperietorile cu pedepsele înăsprite. Cum? Fentând legea, normal, că doar de aia sunt ei peste tot în Parlament, să facă legi uşor de fentat.
  • Fenta cu votul cu autobuzul a fost înlocuită cu votul pe flotant. Da, flotanţii sunt mulţi şi nici măcar nu trebuie să voteze de două ori. Deci, se ia o seamă de găozari de campanie electorală, care stau atârnaţi de ajutorul social minim garantat (armata de şoc a paraziţilor sociali ai PSD), li se flutură pe la nas banii de supliment şi ei merg imediat la nenea care dă vize de flotant (agent PSD sub acoperire de funcţie publică la stat) , care îi dă viză de flotant de şase luni la ţară şi se face de o grupare de voturi bine ţintită, ca PSD să obţină majoritatea zdrobitoare naţională, judeţeană şi locală. Din ce spun ziariştii bine informaţi, „la Tuluceşti, în ultimele 10 zile, au primit viză de flotant în jur de 130 de persoane. La Vîrlezi, peste 250 de persoane au apărut în comună, în ultima săptămînă, fiind luate în spaţiu doar fictiv, de diverşi locuitori, la ordinul administraţiei PSD din această comună. La fel, la Tg. Bujor, fenomenul „flotanţilor” a luat amploare, aproximativ 300 de oameni cu drept de vot primind viză de flotant, în ultimele două săptămîni.” Eşti Primar PSD, ai 1000 de votanţi, ai la dispoziţie 100, 200 sau 300 de voturi de şoc, ai deja asigurate 20% din voturi. Nu e infracţiune, dar atunci ce este? Alinierea astrelor stângiste? Asta nu e fraudă detectabilă din birourile DNA?
  • Primarul Ionuţ Pucheanu a fost votat, Primarul Marius Stan pleacă. Nu înainte de a da către poporul refulat şi angoasat mesaj de plecare: „Îl felicit pe câştigător şi îi doresc să realizeze infinit mai multe decât mine” Cum a făcut trebuşoara asta de onoare şi respect? În conferinţă de presă civilizată, privind gioarsele de jurnalişti în ochi, acordându-le un pic de respect? Pe dracu, a scris Ema în locul lui câteva propoziţii de Facebook, că nu vroia probabil (pentru încă odată) să se încarce negativ, ce naiba! Cităm nişte hau-hauri de final de mandat:„ gălăţenii au lipsit în masă de la vot ceea ce a favorizat partidele mari, cu „nucleu electoral dur”; mă bucur că împreună cu un partid mic, dar onest, am dat frisoane celor două mari partide, obligându-le la mobilizare pe toate fronturile (vizibile si mai puţin vizibile); s-a confirmat încă odată ca prezenta mică la vot permite partidelor mari să stabilească ele si numai ele soarta gălăţenilor; sunt mândru de realizările mandatului încredinţat, dar cum însă nimeni nu e perfect, probabil ca nici eu nu am fost; pentru că ştiu să pierd şi să-mi asum pierderea, vreau sa-l felicit pe câştigător si să-i doresc să realizeze infinit mai multe decât mine, în interesul şi folosul Galaţiului. Este un oraş care o merită din plin!” Aplauze! Lacrimi! Pupici?
CroniCariul de serViciu 10 - iunie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...