logoImpact EST nr. 840 - 29.09.2020
  • Jegos de adevărat, televiziunea neliberă română îi aduce la raportul de 13-15 iunie despre mineriadele din 1990 pe Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, Claudiu Iordache şi Răzvan Teodorescu(toţi eminenţe cenuşii FSN-iste), ca să spună două chestii de remistificare a istoriei. 1.ei erau la Putere după alegerile din 90, deci nu aveau de ce să aducă minerii la Bucureşti. 2.minerii au pus panseluţe, operaţiune în cursul căreia au murit cinci oameni şi că deşi aveau 70% din Putere, alţii aveau puterea, agenturile străine au reacţionat din nou, ca să întoarcă istoria de unde o adusese votul zdrobitor al poporului aburit cu televiziunea care transmitea din ceaţa mineriadelor. Deci, ce logică e asta? Vasăzică, ai puterea, opoziţia a fost şi atunci şi este şi acum un surogat, simulată de agenţii puterii, dar de 26 de ani nici unul dintre organele Puterii statului nu reuşeşte să afle cine a adus minerii, cine a tras, care agenturi făceau contrarevoluţie şi unde trebuia pusă România. Ce ţi-e şi cu Puterea omertei!
  • Monica Ghiurco dialoghează la TVR cu Marian Munteanu, omul care era foarte aproape să fie decapitat cu securea de un miner din Securitate. Din câte întrebări puteau fi puse, Ghiurco merge la ţinta fesenistă: de ce ai fost legionar, bre, de ce ai pus bandele de legionari să atace instituţiile statului? Nu e hazos, dar şi sadic, să nu ieşi nici după 26 de ani de la loviturile de stat contrarevoluţionare, din schemele diversioniste ale anilor 90? Vorba lui MM-atât am putut evolua cu discursul public.
  • Să lăsăm mineriadele din 90 şi să trecem la mineriadele pesediste de istorie imediată, conduse de guru-l „cap de listă” Dan Nica. Judeţul şi municipiul au căzut sub stăpânirea baronilor feudalismului roşu total, vor fi avansaţi şi promovaţi impostori noi şi veleitari vechi, sinecurismele vor dudui, iar opoziţia va fi repede-repede o caricatură ridicolă. Ce este remarcabil este că pentru prima oară după multe alte încercări, a câştigat puncte idea independentului, care nu pare să fie „independent cu susţinerea Partidului”. Să notăm aici cele două nume de independent, care ar putea să le mai dilueze jocurile de culise-Dorin Butunoiu şi Daniela Vreme. Deci, se poate, chiar şi în Republica Pesedistă Covurlui, să se dea vot uninominal, nu de turmă captivă la VMG PSD(venit minim garantat PSD).
  • Am avut Primar inginer fotbalist de muzică uşoară, era timpul să avem şi un manager public fotbalist ratat secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Nu e de poveste? Galaţiul este locul unde nu se întmplă mai nimic, dar când se întmplă, e din categoria „orice este posibil”? Şi pentru că şi în aceste vremuri ticăloşite trebuie să se dea nume impostorilor, iată-l: Marius Humelnicuuuu! Fost consilier local PSD, transferat pe post de secretar de stat în Ministerul Transporturilor(lipitoare bugetară!), fost director al Direcţiei Judeţene pentru Sport Galaţi, şi- sindromatic-fost director al Agenţiei Teritoriale Autoritatea Rutieră Română. N-o fi cam mult pentru doar 39 de ani? Dacă luăm de bună şi chestia cu masterand în Drept şi Administraţie Publică Europeană, cam da.
  • Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!
CroniCariul de serViciu 18 - iunie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...