logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021
  • În Românica, toţi suntem egali, dar mai egali decât toţi sunt judecătorii, procurorii, poliţiştii, militarii, parlamentarii, diplomaţii şi serviciile, nişte şmecheri de la Curtea Constituţională şi UDMR.
  • Primarul Pucheanu a găsit la venirea lui pe funcţia de jupân maximo peste municipiu o mare parte din oameni săraci, şi foarte mulţi proşti. Chestia îngrijorătoare şi îngrozitoare e că la fârşitul mandatului şi mai mulţi oameni vor fi şi mai săraci, şi vor bântui pe străzi enorm de mulţi proşti. Fenomenul se trage din butada de mare impact mintal: „Ioane, de ce eşti prost? Pentru că sunt sărac! De eşti sărac, Ioane? Pentru că sunt prost! Ion Ştefan, Apostol Picu şi Marian Alexandru nu sunt nici, nici. Ei sunt consilieri, elevi silitori ai lui Durbacă sau ai lui Chebac, şi-au construit vile la bloc, evident ilegal, pe domeniul public, au insistat în existat pe parvenire iar în prezent sunt ba viceprimari, ba şefi de grup de consilieri, ba directori la Calorgal, ba şefi de Parcuri Naturale, ba consilieri pe proiecte europene, ba…ba…
  • Ciumacenco tine conferinţe de emanat opoziţie. Chiar dacă o face mai pe şest, cu invitaţi doar dintr-o anumită parte a presei, Ciume dă să lupte. Azi luptă pe rupte cu amenajările şi improvizaţiile din locul de agrement al gălăţenilor. La Plaja Dunărea, puterea de plesneală pesedistă improvizează o plajă cu tarif de doi lei pe fiecare păcălit intrat, contra nişte nisip şi ceva jeturi de apă rece în cap. E mai mult decât nimic, dar această manevră de plesneală cică ascunde alte plesneli bugetare-în lipsa unui proiect serios care să ducă la revitalizarea unei importante zone de agrement, cum este Plaja Dunărea, se doreşte împărţirea în patru loturi, zona cu nisip, strada, zona cu bazine şi versantul, care ar urma să fie concesionate. Astfel, se pierde posibilitatea atragerii de fonduri europene pentru o reamenajare completă, zice liderul opozant Ciumacenco. Ce e asta? E versiunea PSD a plesnelii UNPR, care venea cu o concesionare la pachet a zonei către nişte clienţi de partid, care vor să bage bani la partidul care trebuie şi care le concesionează ce trebuie. De data asta le trebuie „doar zonele cu potenţial maxim de profit şi cu minim de investiţii-plaja”. Până la mai mult, să ne mulţumim cu puţin-se bagă 50 000 de lei, cei care vor veni la plaja Dunărea vor merge de la cearceaf la duş şi înapoi, iar „managerii” urmează să se gândească ce caiet de sarcini se potriveşte clientului care va face acolo parcul acvatic de distracţii.
  • Ce haioasă este politica de neamuri proaste de la Galaţi! După ce au trădat cu atâta lejeritate stăpânul Marius Stan, slugile parvenite Apostol Picu şi Marian Alexandru sunt aproape de a pierde sprijinul politic al partidului în care s-au pomenit peste noapte-PMP Băsescu. Pierzi sprijinul, îţi iei catrafusele de slugă şi te duci spre alte trădări. Picu pierde biroul de viceprimar, dar are rezervare la oalelele şi polonicelele de la Cantina Săracilor, unde va fi ţinut de satrapii de la PSD. Marian Alexandru dracu ştie unde va mai face alte devalizări după ce va termina/extermina Calorgalul.
CroniCariul de serViciu 30 - iulie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...