logoImpact EST nr. 855 - 24.01.2021
  • PSD face tot ce vrea la Galaţi, este dogmă. Iată, îi încurcă un tei de 100 de ani din faţa Noii Primării, jos cu el. Are, n-are autorizaţie, pe el cu drujbele! De fapt, credeţi că pe madam Sandu de la Mediu o autorizează cineva să autorizeze tăieri de tei pe Mihai Bravu, pe Traian, pe Domnească? Răspunsul este peste tot şi nicăieri. Peste tot unde este autoritate publică, nicăieri nu lipsesc pesediştii – clienţi de partid.
  • Cum , e deja campanie electorală? Da, dar numai pentru PSD şi sluga sa, PMP. Pesediştii şi pâmpiştii obrăzniciţi au furat startul şi au început campania electorală cu două luni înainte de data legală.  Galaţiul a fost împânzit cu corturi roşii PSD şi cu banere verde-albastru PMP. Iată la ce e bun un Primar, să fie mumă pentru corturarii  roşii şi ciumă pentru alde Ciumacenco. Mesajul este clar-ce nu e voie în campanie, e permis în precampanie. Chestie de concept liberal. Ba mai degrabă liber-schimbist.
  • Aflăm din presă că preşul de Tribunal Robert George Florea a concurat, a supravegheat şi a câştigat din nou-va fi şeful structurii care supraveghează alegerile parlamentare. Cică au intrat în alegeri ”9 sau 10 judecători”, s-a tras la sorţi şi a ieşit BEC sau BEJ-ceilalţi doi judecători,  şefi de secţie, subordonaţi pe linie administrativă preşedintelui Tribunalului Galaţi, adică judecătorul Răzvan Dicu – şeful Secţiei I Civilă, şi judecătoarea Paula Perijoc – preşedinta Secţiei II Civilă l-au votat pe R.G.Florea preşedinte. Chestie de sorţi, bre, dacă are omul noroc…
  • Galaţii oraşul imbecililor de administraţie? Daaa! E suficient să te rătăceşti la intersecţia str. Ghe Doja cu Siderurgiştilor şi cu Nae leonard, şi ai întreg tabloul imbecilităţii. Cum altfel să numeşti haosul de maşini şi pietoni, pe care unda verde imbecilă l-a agravat, şi nu l-a limpezit. Ce simplu ar fi să se amenajeze în cele două intersecţii sensuri giratorii, măcar experimentale, ce cu siguranţă vor deveni definitive. În plus, se poate scoate din funcţiune şi unda Verde, căci e imbecilă şi ea.
  •  Mă uit la Romania tv şi mi se face ruşine că sunt jurnalist. Dacă ceea ce face România Tv este jurnalism, atunci mai bine mă numesc„muncitor de presă” sau „tractorist  din presă”. Păi, au atâta şcoală de comunicare şi relaţii publice şi dau pe post fragmente din diverse interviuri, montate jegos ca să demonstreze că preşedintele Iohannis îi sfidează pe bătrânii care au pierdut procesele cu case de la Sibiu?
  • Râde cioara de porumbelul negru? Da, dacă ascultăm transmisiile de la faţa locului din Ţiglina 1, cu gunoierii Primarului Pucheanu preluaţi de directoarea Mirela Furtună SP Ecosal. Gunoierii nu mai trag praful în faţa trecătorului, dimineaţa când pleacă la serviciu. Au alt program. Pe la 9 vin la containere, până pe la 11 îşi umplu sarsanalele cu mâncare pentru câini iar pe la 13 pleacă cu autobuzele Transurb, fără să scoată bilet, că doar sunt serViciu  al Primăriei, ce naiba!
CroniCariul de serViciu 7 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...