logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021
  • Mda, am avut meci de box de impact național și internațional la Patinoarul artificial din Galați. Și ce dacă? Galații au devenit alt oraș după acest meci? Da de unde! E același oraș împuțit, ciobit, spart, murdar, nesistematizat și abandonat, un oraș rupt în cur, dar cu pretenții de mare urbe. Condus de un Primar care dă pulimii votante circ de toate felurile, la prețuri altoite. Meciurile de box de la patinoar au costat 125 000 de euro și singurul câștig pare să fie refacerea integrală a vestiarelor și cabinelor și o oarece spoială în restul patinoarului. Nu se știe ce anonimi s-au butușit în ring, lumea deja i-a uitat. Marea butușeală a fost cea de la miezul nopții, dintre Cristian Hammer Ciocan şi ucraineanul Oleksiy Mazikin. Imn, saluturi, pumni și uraaa! abandon. Ucraineanul nu a mai putut continua și s-a aruncat prosopul înainte de cea de-a VII-a repriză. Cristian Ciocan a câştigat prin abandon şi a reuşit să-şi păstreze centura de campion european la categoria grea. Și? Și nimic.
  • Cei care au rezistat la meciuri, spun că au avut senzația de blat. Că ucraineanul Mazikin arăta terminat înainte de meci, ceea ce susține făcătura la care au asistat. Că ar fi fost blat patentat, aranjat de șmecherii din umbră ai meciului, că i-a fost adus lui Ciocan un boxer epuizat, să dea bine la palmares pentru meciuri de rutină de provincie, în care toți cei care organizează câștigă și fraierii de șușe pugilistice pleacă acasă ușurați de bani.
  • Înainte de meci au venit la conferința de presă viceprimarul Radu Cosca și purtătorul de vorbe Mihai Costache. Pentru a lua presa prin învăluire și a livra date primare despre buful cu box. De 125.000 de euro. Din acești bani, 110.000 de euro cică reprezintă sponsorizare de la firma Tancrad Galați. A făcut giugiuc vestiarele patinoarului, a dat cu un mehlem țevile sparte de la tribune și a pus și o draperie peste tabla galvanizată rămasă ruginită și spartă de la precedenta renovare, de pe vremea când la manetele patinoarului era Florin Pâslaru și venea la Galați Adrian Năstase. Acum, magnitudine, bre! Primăria a pus și ea bani, dar nu mulți, doar 15.000 de euro. Ei, asta așa, de fațadă. Da cât este parandărătul au uitat să spună. Nu-l vom afla de la Curtea de Conturi, da va rezulta indirect. Va fi cu coeficient, între 50 și 70 % din valoarea viitoarelor bugete de lucrări adjudecate de Tancrad.
  • În sfârşit, începând din 19.02.2013, judecătoarea Paula Perijoc de la Tribunalul Galaţi a fost schimbată şi nu mai judecă dosarul nr.2/121/2001, falimentul SC Hortigal SA Galaţi, fapt ce arată că lucrurile au început să scape de sub control. Toată lumea speră ca acest dosar, început în urmă cu 12 ani, să intre, în sfârşit, pe un făgaş firesc şi să fie judecat corect. 
Cronicariul de serViciu 1 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...