logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

• Dacă e vineri, la TVG apar Bacalbaşa şi Pâslaru, aceşti Iţic şi Strul, Grucho şi Harpo (Marx), Stan şi Bran ai politicii de mediocritate avansată de Covurlui. Nu stăm să digerăm hauhauri-le de tipul„oraşul e curat, se mănâncă bine şi e bine condus de Fotea şi Pucheanu”, sau pe delictul cu tăierea a şase porci vietnamezi la Grădina Zoo, pentru care Baca va face interpelare, ne mocirlim niţel cu limba(jul) de prof universitar a interminabilului Nicolae Bacalbaşa: „acum îl avem secretar de stat în Guvern pe Floricel Dima, nu mai sunt atât de mulţi pupincurişti…”, „vorbesc de românul împuţit, prost, neperformant, pentru ei suntem noi în Parlament, să facem politică…” Şi continuăm foarte puţin să facem remarci despre limba academică a deputatului Baca, iată perle de cultură pesedistică:  „ca s-o belească pe Le Pen au acuzat-o că a pus un film violent pe net…”; „cred că sunt tâmpit!”; „cum văd cei din Germania Europa cu două viteze? Să vă traduc: Hai sictir România!”; „asta e când dl Cioloş s-a suit pe gâtul poporului român”;
• Ce credeaţi, că vine vremea unui suflu nou în politică?  Vine pe dracu! Uite un titlu de ziar: „Durbacă deschide uşa ALDE Galaţi pentru liberali”. Ce mai înseamnă şi asta?  Înseamnă că cel mai prost obicei al politicii româneşti, traseismul politic, este încurajat la cel mai înalt nivel (vorba vine înalt, tot la categoria prostituţie şi curvăsăreală rămâne politica). Cică mai mulţi membri ai PNL vor trece în „tabăra” deputatului Eugen Durbacă, care au fost votaţi de poporul instruit şi educat să fie penelişti şi s-au descoperit durbăcari de vocaţie, adică pleşcari dedicaţi poporului prost şi sărac.
• Cum se vor încălzi, la iarnă, 25.000 de apartamente din sistemul centralizat? Foarte simplu: fiecare cum poate. Cam ăsta e răspunsul „managerului” Pucheanu la mirările unor cetăţeni aflaţi la „dezbaterea” de la Parcul de Soft. Adică fiecare cum poate, să-şi bage centrala de apartament la produs, că gaze şi curent are piaţa. Spre deosebire de epoca Stan, când Electrica şi Engie nu aveau curent şi gaze pentru toată lumea, acum au. Nu e curios că se poate, deşi cifrele rămân aceleaşi?  15.000 de familii s-au decuplat de  la sistemul centralizat, 36.000 de apartamente mai sunt racordate, doar 25.000 sunt locuite efectiv, Electrocentrale se află în insolvenţă, Apaterm a falimentat şi nici Calorgal nu se simte prea bine. Şi acum culmea pomenii pesediste, şi explicaţia pentru care Oraşul Roşu e plin de imbecili pomanagii: din banii tuturor se vor da subvenţii ca pulimea tremurândă (dar degrabă votantă de PSD) să-şi monteze centrale.
• Şi acum încă o pomană pesedistă în desfăşurare – din banii comuni ai bugetului local, din taxa de câine plătită obligatoriu de toţi locuitorii acestui oraş pârlit de Covurlui, Primarul Pucheanu a izbit o soluţie bubuitoare: va da bani ca stăpânii de câini să se destrăbăleze în continuare de-a risipa banului public. 110 lei fără TVA este tariful mediu final pe care îl va plăti Primăria pentru fiecare câine sterilizat. Nu orice câine vagabond, ci din contră, numai câinii cu stăpân. Câştigător la licitaţia sterilizării? Cabinet Medical Veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica. Hai, marş la sterilizat, şi marş la vot – PSD te sponsorizează!

CroniCariul de serViciu 10 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...