logoImpact EST nr. 880 - 28.07.2021

• Au fost alegeri la Judeţeana PNL, pe stil vechi, adică pe stilul oamenilor care de 25 de ani (îngrozitor, nu?) au executat ce a ordonat Victor Dobre. Aflat la finalul misiunii de distrugere a PNL, acest agent al PSD infiltrat în PNL nu iese însă cu picioarele înainte, ci rămâne la pândă, şi la sforile de care va trage, ca să mişte păpuşa scoasă în faţă pe post de VPD-George Stângă. Despre candidaţii adevăraţi sau falşi puşi la figuraţia alegerilor, nimic remarcabil. Remarcabilă şi jalnică este lipsa din sală şi de la tribună a unor seniori ai liberalismului gălăţean, care s-au îndepărtat de adunătura de slugi peneliste a lui Dobre, poate şi de scârbă. De tot râsu-plânsu este lipsa de la conferinţa judeţeană a unor lideri politici locali şi a mesajelor lor, poate de silă. Nu în ultimul rând trebuie notată neseriozitatea lacomă a lui George Stângă, care are un apetit de funcţii politice şi bugetare execrabil, reuşind într-un an să fie lider absolut al penelismului, adică preş la municipiu (oribil, alegeri la liberali cu candidat unic!), preş la judeţ şi senator PNL, deşi CV-ul lui e jenant. Apropo, dle Stângă, este timpul ca alegătorii să afle adevăratul dv. CV.
• Cine spunea că presa de Galaţi este pe moarte? E drept, presa care se respectă, şi se pune cu Puterea, nu papă nici un leuţ, şi este silită să decedeze de inaniţie. Dar altă presă, cea cu instinct, avansează înainte şi câştigă licitaţii de circăreală şi divertisment popular şi în mandatul lui Nicolae, şi în mandatul lui Stan, şi în mandatul lui Pucheanu. Iată, câştigătorul licitaţiei pentru ”Servicii de organizare a evenimentului 1 mai 2017” este S.C. Radio Galaţi Media S.R.L. Valoarea contractului: 77.457 lei fără TVA. Locul desfăşurării evenimentului: Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. Hai, marş la delectare, e pe banii voştri!
• Fraţilor, nu zboară porcul, nu mor caii când vor câinii, nu s-a urcat scroafa în copac, nu, doar vorbeşte falimentatorul Apaterm la etv, făcând istorie. Nu e haios? La postul „istoricului” Cătălin Negoiţă, care face pe directorul la Direcţia de Cultură, inginerul politruc pesedizat reşapat George Cubasa stă trântit în fotoliu şi cu burta băgată în pantaloni albi, face comentarii abisale despre armate, colaboraţionism, trădări, conspiraţii, sovietism, stalinism, Sănătescu, eliberarea României de către comunişti, trădarea regelui, etc. Da’ o istorie a distrugerii sistemului termo al Galaţilor de către armatele de lipitori bugetare pesediste, pe când, maestre Cubasa?
• Clovni şi 64 de cupluri premiate cu 500 de lei – iată un proiect demn de clovneria de administraţie de la Tecuci. Primarul Hurdubae dă lovitura, şi face maimuţăria de administraţie şi mai populară – dă circ poporului prost şi degrabă votant de PSD, azi şi în veci, amin.

CroniCariul de serViciu 5 - mai - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...