logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021
  • Atenţie, se închid televiziuni! S-a închis rtv, s-a oprit etv, hopa!, nici tvg nu se simte prea bine. Începe să se insinueze ideea că Galaţii n-au prea avut noroc cu  televiziunile de trei litere. Poate că erau şi de trei parale. Se prea poate că începe epoca televiziunilor cu cinci (sau şase) litere –Vox Tv, Digi Tv, şi care sunt mai puţin de partid şi mai mult de idei şi angajament faţă de agenda cetăţeanului. Poate că nici cetăţeanul nu mai suportă fonfleul cu poporul aburit cu televizorul…
  •  Toată clasa politică şi-a încheiat misiunea! Este marele şi singurul adevăr spus în 10 ani de Băsescu. Chestia este că inclusiv Băsescu şi-a încheiat misia, deşi el este o subclasă de suboameni care au subclasat ţara şi au impus subcultura zoaiei politice.
  •  Carevasăzică, dai tunuri de milioane, eşti un estorcator ordinar, distrugi oameni, compromiţi idea de cinste şi Sistemul te face doctor în drept. Da, nu vă înşelaţi, este modelul Boldea, da puşcăriaşul Mihai Boldea a devenit doctor în Drept, cu lucrarea „Amnistia”. Uraaa! Ce triumf! Sau ce fâs de sistem! Deci, excrocul patentat de mare tupeu Boldea a stat un an şi opt luni în arest preventiv, şi hopa!, iată-l şi doctor în drept. Asta e România, ţara unde orice este posibil, inclusive ca un rateu de moralitate publică să devină model de competenţă şi excelenţă. Ce mi-e şef de grup infracţional în fraude imobiliare estimate la un milion de euro, ce mi-e doctor în drept şi amnistii?
  •   Gelu Stan , demisia! Este strigătul de luptă al poporului prost şi needucat, care a rămas fără apa comunitară pusă pe mâna câşă a lui Stan director de Apăcanal. Să cităm din poporul prost şi revenit la primitivismul grotei urbane: „Chestiunea cu sistarea apei reci, de-a valma, şi pentru cei care plătesc la timp ceea ce consumă, cât şi pentru cei care nu au cu ce plăti ceea ce consumă, este anticonstituţională. Asta deoarece legea şi regulamentele pe care şi le-au tras cei interesaţi au sistat cuplarea la distribuitorul individual montat de Apăcanal la subsolul blocului. Deci e genocid, şi ca orice genocid, trebuie pedepsit cu destituirea directorului Gelu Stan şi băgarea lui la pârnaie. Jos cu impostorii!!!!!!!!!!!!!!!”
  •  Costel Hanţă, directorul Direcţiei de Proiecte şi Finanţări Externe, adică jupânul cu proiectele de finanţare din Primărie a zis de Festivalul Scrumbiei că habar-n-are de marca de Festival pe care şi-a tras-o Florin Pâslaru (cine dracu să-l creadă!). Cei de la VL ştiu că denumirea „Festivalul Scrumbiei” este marcă înregistrată de una dintre societăţile controlate de familia deputatului PSD Florin Pâslaru, adică de beizadeaua de cabinet, Alexandru Pâslaru. Ei bine, Hanţă scrie proiect, foloseşte denumirea Festivalul Scrumbiei şi habar n-are că clanul Pâslaru are marcă la OSIM. Acum că tot a aflat, au virat un fleac de o  sută şi juma de mii de euro şi către clanul Pâslaru (aţi remarcat ce bine circulă banii Primăriei Stan către conturile Congregaţiei Pâslaru?), la Paf Media,  că oricum, de la anu, se merge pe formula de mare utilitate publică „fiecare cu a mă-sii”, adică fiecare cu Festivalul Scrumbiei Mă-sii. Adică, sifonare bugetară să fie, că frăţie  e căcălău!
CroniCariul de serViciu 18 - aprilie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...