logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021
  • Unde se duce Pânzarul când e să se ducă? Se duce pe copcă, deşi un Pânzar n-are ce să facă pe copcă, că e de lemn. Pânzarul este o problemă la care Baca n-a avut timp să facă calcule. Nu se ştie de ce i s-a uscat lemnul. Dar, totuşi, noi suntem port, iar Pânzarul are valoare simbolică şi emoțională, la, la, bla, acum are grijă de el o asociație. Care, când, de ce , pentru ce, cu ce bani? Ho cu atâtea întrebări! Preşul CJ Baca caută  să rezolve şcolile, drumurile, n-are timp de panarame ca Pânzarul. I-ar place să se joace cu Pânzarul, dar nu acum. Situația nu va rămâne aşa, dar nu se ştie nici când, nici cum, nici cât, nici de ce, nici …
  • Petrica Paţilea Crângan, Director Cancelarie transmite: Pregătirea alegerilor parlamentare, în linie dreaptă. Mda.         Pregătirea alegerilor parlamentare care se vor desfăşura pe 9 decembrie 2012 se derulează cu respectarea programului calendaristic. Astfel, s-a finalizat delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare, în judeţul Galaţi urmând a fi organizate 436 de secţii de votare, din care 176 în municipiul Galaţi şi 33 în municipiul Tecuci. A fost achiziţionată cea mai mare parte a materialelor necesare votării, precum şi serviciile de tipărire a buletinelor de vot, bugetul prevăzut pentru acest scrutin fiind de 2.640.000 lei. De asemenea, a fost înaintată, spre avizare, Autorităţii Electorale Permanente, lista din care se vor trage la sorţi preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare.     În ceea ce priveşte securitatea pe parcursul procesului electoral, din cele 436 de secţii, în 183 paza va fi asigurată de poliţişti, în 84 de jandarmi, la care se adaugă 68 de poliţişti de frontieră, 32 de lucrători de la Poliţia Transporturi, 12 din cadrul Serviciului Paşapoarte, 18 de la Serviciul Permise şi Înmatriculări şi nouă de la Oficiul Român de Imigrări.
  • De la datorii zero in 1989, România a ajuns la o datorie echivalentă cu 33,3% din PIB in 2011, s-a imprumutat de mai multe ori la FMI şi, în contextul actualei crize, a implementat cele mai dure măsuri de austeritate din Europa. Următoarea zi de plată a unei noi rate către FMI va fi în decembrie, cand vom consemna şi totalul banilor rambursați in 2012, adica 1,9 miliarde de euro. Dacă pentru aceste două rate, sunt premise ca România să se mai „descurce „să plătească ratele, ceea ce va urma până in 2015 este incert. Ca de obicei, efectele acestor plăți se vor vedea, în primul rând, în buzunarele românilor pentru că, daca Guvernul nu va gasi resursele necesare, este foarte posibil să inceapă să buzunărească populația şi companiile.
  • Presa Galați.ro, cu MetalTrade pe fronton. Se cheamă că Corneliu Găvăneanu 59 de ani, 50 milioane euro, loc 100 în top  milionari, cu activități în prestări portuare, comerţ, producţie ţevi şi-a mai tras un business: presa de partid. Partidul serviciului lui de bază, adică securismul multilateral dezvoltat.
  • Au trecut  7 ani, 11 luni şi 17 zile de când am semnalat administratorului blocului Cristal, salariat al Prefecturii Bocăneanu, că tot spatele blocului plin de instituții publice deconcentrate este invadat de bălării-oțetari, corcoduşi, duzi şi gladiță-şi că burlanele sparte varsă apa pe pereți. Şi că nu există punct de colectare a gunoaielor. Şi nici parcare sau un simulacru de parcare pentru zecile de instituții care hălăduiesc în bloc. Şi că nu mai există trotuare. Evident, am scris degeaba, dar continuăm, pentru că asta este misiunea ziaristului găozar în regimul Băsescu (cu prefecți politruci şi cu Prefectura organizație de partid de zonă) -să scrie fără rost.
CroniCariul de serViciu 16 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...