logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021
  • Hopa! Ştire de Galaţi pe postul naţional. Iese madam procuror comunicator Liliana Istrate şi ne povesteşte că o prostituată i-a tras-o unui belgian, adică i-a şutit banii şi a dispărut. În context, madam comunicator şi-a amintit că şi acum câţiva ani s-a întâmplat la fel, a păţit-o şi un francez, şi un malayezian etc. Concluzia noastră nu este simplistă, dar simplă- Galaţiul e plin de târfe talentate. Pe când o ştire despre curvele politicii, care i-o trag municipiului şi judeţului de 25 de ani?
  • Unde poţi să-l vezi pe Primarul Stan? Ba pe la Bistro de la Olimp, unde stabileşte împreună cu lichidatorul Marian de la autogară cum urmează să le-o tragă tuturor la următoarele şutiri de bani publici, ba pe la gheaţa de la Patinoar, unde e interest cum alunecă în stil mercato nişte jucători finlandezi, ba pe la şcolile în care s-au băgat bani de parandărăt etc. Nu greşeşte mai deloc să se rătăcească şi pe la interesul public, la evenimentele semnificative, la concertele eveniment, la evenimentele cu personaje ale culturii, niciodată la audienţe şi la conferinţe cu presa. E acolo unde se rostogoleşte mingea bugetară. Gooool!
  • Dacă e ora 5, vine pescăruşul şi cârâie de-ţi tremură fereastra. Dacă e ora 6, e boschetarul care arunca buteliile de plastic pe asfalt, de-ţi zgândără nervii; dacă e ora 7, balabusta de la patru bate covorul, după ce a răcnit la telefon la fiică-sa din Italia; apare exact la oră fixă-8- maşina de la Ecosal, să joace un fel de uite, nu e gunoiul în containerele pline de muşte; la 9 sună curierul la interfon, la nimereală; la 10 eşti în stradă, dar apuci să prinzi momentul când vine căruţa cu ţiganii din schimbul de dimineaţă (până la schimbul de ora 12 noaptea, sau chiar cel de ora 2 mai vin alte câteva ture) ce burduşesc sacii împuţiţi cu PET-uri ce vor defila în tropăit de copite şi potcoave cărora le ţin hangul lătrăturile haitelor de câini hamesiţi, peste urbanitatea avansată din oraşul (Nou) a lui Marius Stan.
  • Hopa, genial, apocaliptic, imbecil! Cred că doar ultima variantă este cea corectă pentru o sclipire de mototol a unui ”strateg” din mulţii care populează Primăria Stan, şi care prevede că liniile de tramvai de tip ”centură”, care aveau logica lor(de evitare a îngrămădelii vehilulelor în acelaşiu loc) sunt desfiinţate. Deci, toate tramvaiele care duceau poporul la muncă din Cartiere spre zona industrială nu vor mai trece pe Tecuci sau pe Anghel Saligny, ci se vor buluci la General.
  •  Deci, ăăă, domle Primar Stan, când îşi dă demisia şeful juridicului din Primărie? Cum pentru ce? Pentru că v-a indus în oroare juridică (stabiliţi dv. dacă a făcut-o din incompetenţă, din calcul, din suficienţă, din aroganţă sau din meschinărie) şi nu v-a prevenit că în Mazepa sunt cetăţeni care au pe contractul de proprietate şi garajul. Primăria n-are cum să câştige, oraşul pierde întotdeauna, doar Togan iese mereu deasupra oricăror situaţii de administraţie compromisă de atitudinea de tractorist de asfalt a acestuia. Omul sta la birou în şosete, căci, cum poposeşte, îşi scoate labele din încălţări pentru a-şi primi petenţii!
CroniCariul de serViciu 26 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...