logoImpact EST nr. 853 - 21.01.2021
  • Dr. Aurel Nechita nu a avut adversar în cadrul alegerilor pentru şefia Colegiului Medicilor Galaţi. Da ce credeaţi, că numai facultatea de medicină se va numi Aurel Nechita? Noo, şi Colegiul Medicilor se va numi Aurel Nechita, şi Spitalul de copii se va numi Aurel Nechita, şi biserica din curtea spitalului de copii se va numi Sfântul Aurel Nechita, şi stilul de a fi dat afară din Parlament pentru lăcomie se va numi Nechita, şi obsesia de a face illegal facultate de medicină în Sicilia se va numi tot Nechita, şi… ficatul…
  • Şansă istorică ratată de singurul partid istoric ce are în denumire şi cuvântul „national” –PNL. În loc să avem un comunicat dat către ţară de PNL, pentru a marca marşurile fără număr pentru Unirea mult dorită cu Basarabia, dă comunicat filiala Partidului Noua Dreaptă din Basarabia. „Sute de unionişti, membri ai Partidului Noua Dreaptă din România şi Republica Moldova participă astăzi la Chişinău la Marşul dedicat aniversării Unirii Basarabiei cu Patria-Mamă România. Astăzi, în ziua sfântă, când se împlinesc 98 de ani de la Unirea săvârşită pe 27 martie 1918, a luat naştere oficial şi filiala Partidului Noua Dreaptă din Basarabia. Liderii filialei fac apel la toate formaţiunile unioniste din Republica Moldova, partide politice şi asociaţii obşteşti, să-şi unească forţele şi să pună bazele unei coaliţii largi care în 2018 – atunci când vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire – să obţină majoritatea mandatelor în Sfatul Ţării. Doar astfel vom putea reunifica Naţiunea Română şi cele două state româneşti, România şi Republica Moldova, după modelul RFG/RDG şi în conformitate cu normele dreptului internaţional. Şi doar după reunificare, românii de pe ambele maluri ale Prutului vor putea genera împreună o nouă clasa politică şi vor putea construi o Românie Mare, Demnă şi Puternică, într-o Europă a statelor şi naţiunilor independente şi suverane!” Păi, nu?
  • „Să nu tânjim după România Mare, să ne dorim România Întreagă!”
  • Se duce pe pustia ciocoismului politic şi a traseismului fără doctrine cloaca UNPR-istă de Galaţi a lui Marius Stan? Cam da! Rămâne neicuşorul parvenit şi înrăit fără partid, bre! Păi cum se mai alege el? Păi dacă apasă PSD pe clapa cu Ordonanţa lu Dragnea, se duce dracului toată clasa politică reşapată a lui Stan – traseistul trasfug inginer de muzică uşoară. Da, OUG 55, aia referitoare la migratorii politici, ca Stan, şi ca foştii PPDD-işti Picu Apostol Roman, Victor Malinovici, Marian Alexandru, Monica Dascălu etc. În fond, ce bază să pui pe astfel de trădători patentaţi ai crezului, de teapa lui Picu sau a lui Chebac?
  • Expresie de colecţie a politicii de mahalageală de la Galaţi. A lansat-o băiatul fin al politicii, Vergiliu Vals, care a zis cam aşa despre efectivele de clienţi de partid infiltrate în cloacele Apaterm, respectiv Calorgal: „Cu angajaţii Calorgal şi cei din cârciumele din jurul Calorgal are 2.000 de membri”.
CroniCariul de serViciu 31 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...