logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

Târgbujorenii invadează funcţiile importante din administraţia publică şi din politică, semn că preşedintele CJG, Costel Fotea, a tras bine piciorul. El a venit în mandatul jalnic al lui Bacalbaşa (2016-2020) pe post de county manager. Ocupa funcţia de director al Spitalului Târgu Bujor. Şi iată-l acum la al doilea mandat de succes, ca preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi. Tras la indigo a fost şi traseul Doinei Cucu, un draku gol pe accesare de fonduri europene! Şi ea era manager al aceluiaşi Spital Tg. Bujor. În mandatul 2016-2020 a fost adusă pe postul de county manager, iar acum este vicepreşedinte al aceluiaşi CJG.
Penelistul Stângă s-a prins că pesediştii au aplicat o reţetă de succes, care s-ar potrivi perfect şi penelismului de Covurlui.
Şi descoperind ei (el, Stângă) apa caldă patentată de pesede, a început să croşeteze un ciorap care, firesc, începe de la labă.
Andrelele i-au indicat-o pe subprefecta Andra-Mihaela Costache, ca viitor candidat de primar al oraşului comunal Tg. Bujor, Laurenţiu Gâdei, fostul primar, fiind pus de pesede să slujească Ţara din meseria de deputat! Conform datelor postate de Andra Costache în spaţiul public, ea a fost consilier parlamentar la Senat, secretar de stat în MTS, iar acum este subprefectoreasă, dar şi „masonistă”, fiind membră a Rotary Club Galaţi, Vigoris (nu ştiu cu ce se mănâncă acest Vigoris!). Sigur Andra s-a născut acum 27 de ani la Tg. Bujor, dar nu este suficient ca ea să şi câştige primăria de aici, mai ales că şulfiţii din penele spun că Stângă îşi bate joc de ea, împingând-o în această candidatură.

Gelu CIORICI 19 - martie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...

Guvernul Ciucă ia

Eficientizarea companiei TAROM, continuarea procesului de modernizare a infrastructurii aeroportuare ...

Având şapca lui Le

Dacă intraţi pe siteul Impact-est şi daţi căutare, sus ...