logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Ceea ce s-a întâmplat la noi în Republicuţă în ultimii douăzeci de ani cu privire la nepotism şi sinecură de partid întrece orice imaginaţie, oricât de bogată ar fi ea.

Toate instituţiile STATULUI, ale administraţiei, din orice domeniu de activitate, dar absolut toate, au fost ticsite, suprapopulate, încrengate şi îmbârligate, într-un amplu proces de „nepotism” ce credem că nu are egal, niciunde în lumea civilizată.

Peste această mixtură, bineînţeles că au încălecat cohortele de mâncători de căcat, lipitori de afişe, limbişti şi pupincurişti cu carnet de partid.

Aceasta a fost reţeta neo-liberală, socialistă sau democrată, a originalei construcţii, a noii societăţi de „tip capitalist?”, care s-a implementat şi îndeobşte este cunoscută în lume, ca fiind de tip dâmboviţean.

Uitaţi-vă în jurul vostru, dragi cititori, şi o să vedeţi câtă dreptate avem, uitaţi-văla Finanţe,la Administraţie(locală sau judeţeană),la Justiţie,la Poliţie, la… , că au devenit locuri în care toţi aproape sunt fini, naşi, cumetri, nepoţi, cumnaţi, veri etc.

Această BOALĂ, această PECINGINE, a pus stăpânire pe tot şi pe toate, sufocându-ne şi contribuind prin lipsa firească de performanţă, la ceea ce trăim în prezent, la corupţie şi sărăcie, la rapt şi şmen, la indolenţă şi batjocură, la mizerie.

Măi, dragi parlamentari de Galaţi sau de aiurea, ar avea unul dintre voi curajul, are cineva boaşe măcar să propună în Parlamentul României o lege care să interzică acest lucru? La cât de râme sunteţi, la ce interese aveţi, ne luăm gândul de la astfel de fapte înţelepte.

Declicul care a produs realizarea articolului de faţă  îl constituie furia care ne-a cuprins când am aflat că în urmă cu puţin timp,la Casade Asigurări de Sănătate a fost angajat cu deasânda, peste schema în funcţiune şi peste cei cu atribuţiuni, odrasla unui „neam de manivelă”. Da, dar şoferul este al domnului Preşedinte de C.J. (?), ori în atare situaţii te apucă fantacsia. Postul cu pricina este de şefla Resurse Umane, cu salarizare pe măsură şi toate cele.

Şi ne mirăm că maşinile cu CJG le vedem zilnic transportând loaze, gagici, sunt la piaţă sau se duc de dimineaţă cu nepoţeii la grădiniţă.

Observator 10 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF