logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Da, stimaţi contribuabili individuali, mici, mijlocii şi flauşaţi, aşa cum am anticipat acum vreo lună de zile, banul public a mai fost manglit, în interesul partidelor lor, cu încă 150.000 de lei noi. Beneficiarul, acelaşi prost şi bleg management aplicat la Parcul de Soft, societate care nu face decât să administreze cu cinci salariaţi o clădire de birouri pe care le-a închiriat unor firme din domeniul IT. Aşadar, cum draku să ai pierderi, pe anul 2012, de peste 309.000 lei, când tu nu ai plătit chirie şi utilităţi de doi ani de zile. Somăm imperativ instituţiile abilitate ale statului să se autosesizeze, căci la mijloc este vorba de foarte mulţi bani publici, care în loc să ajungă la pensionari, la bolnavi şi în şcoli, ajung pe mâna unui penelist ca Constantin Tacea, directorul acestei firme unde acţionari-finanţatori sunt Consiliul Judeţului şi Consiliul Municipiului.

Deci, după ce în septembrie aleşii din CJG au votat alocarea a 150.000 de lei la Parcul de Soft, cu titlu de majorare de capital cu aport în natură (o gogomănie, o găselniţă la limita legii), au sărit şi omologii lor uselişti din CLM şi au alocat şi ei 150.000 de lei noi cu aceeaşi golănească explicaţie. Scopul este acela al acoperirii pierderilor de 309.000 de lei noi, pentru a justifica cinci locuri de muncă prin care banul public este parazitat cu succes.

Să vă fie ruşine, băi, politrucilor de rahat ce sunteţi.

Păi un patron-administrator de firmă distrusă de fiscalitatea excesivă menită să vă finanţeze vouă incompetenţa, dacă are 120 de lei datorie la stat i se face dosar penal la cererea Direcţiei Judeţene de Administrare Fiscală, apoi este săltat de Serviciul de Luptă Antifraudă, dă cu subsemnatul, iar procurorul de caz îi dă NUP, dar o amendă de 500 de lei, plus cheltuieli judiciare de circa 100 de lei.

Nenorociţilor, panaramelor şi neputincioşilor!

Gelu CIORICI 6 - decembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...