logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Fostul miliţian de la Circa de miliţie din Micro 19, devenit ditai comisarul şef şi ofiţer juridiarist la DNA-ST Ivan, Ionel Stan, dă din greu cu subsemnatul la DIICOT-Structura Teritorială Galaţi. El este anchetat în cazul Aghiniţei, cea care a transformat DNA-ST Galaţi, dimpreună cu şefu-su, în stabiliment cu felinar roşu la intrare. Ea cu Boldea, care a dat 54 de denunţuri la DNA-ST Ivan, au hâţânat pardoselile şi mobilierul de lucru încât le-au sărit plombele pacienţilor veniţi la cabinetul stomatologic de sub sediul DNA din Piaţa Centrală.

Deci, comisarul poporului, Ionel Stan, a scris nu mai puţin de 14 pagini la finele săptămânii trecute, încercând să-şi salveze pielea tăbăcită de fabricant de martori falşi în afacerea AVIASAN şi în dosarul lui Caloenescu Roşca. 

(GEC) 14 - decembrie - 2013

One Response so far.

  1. nu conteaza spune:

    iei bani grei pentru articole nu?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...