logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Cristinel Istrate este penelisto-uneperist de felul lui. Adică după chipul şi asemănarea lui Marius Stan, primar pe care l-a urmat în traseismul său politic. Drept pentru care i s-a dat meseria de cioclu general al Apaterm. Ai cărei captivi sunt circa 120.000 de oameni. Dar care, la rându-i este captiva Electrocentrale. Ambele cu capital de stat. Doar că una este a administraţiei locale, cealaltă a administraţiei centrale. De aia are Cristinel Istrate lucrări cu atribuire directă în Electrocentrale. Firma lui, cu zero salariaţi, efectuează tencuieli, gresieri şi faianţări, totuşi. Şi, totuşi, el are leafă de viceprimar. Adică de 5.480 de lei. Şi, totuşi, ultima factură a firmei directorului Apaterm (numit prin iunie 2014), către Electrocentrale, a fost emisă în octombrie 2014. Iar mama lui are, conform presei locale, o datorie la întreţinere de circa 200 milioane de lei vechi. Adunată cam în ultimii 15 ani.

Eu cred că adunătura politică din unepere trebuie să-i dea lui Cristinel un al doilea job de director la stat, că, iacătă, dacă Picu pleacă la APA, rămâne Cantina Săracilor fără nehalit!

GEC 19 - decembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...