logoImpact EST nr. 849 - 24.11.2020
logo

logo

Universitarii care adaugă prestigiu Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt săriţi, exceptaţi de la aprecieri, onoruri, dar mai ales milostenii din partea conducerii UDJ, a CA, a Senatului şi a Rectorului, la sânul lor fiind stimulaţi să stea în alăptare cu 25% sporuri salariale doar cei masurabili în obedienţă, nu în notorietate. Iacătă, nenăscutul Birou al CA nu i-a adăugat profesorului universitar doctor inginer Petru Alexe, decanul Facultăţii de Ingineria Alimentelor nici măcar 1% la salariu, măcar pentru „minorul” motiv de a fi numit DOCTOR HONORIS CAUSA la patru universităţi din mediul academic românesc. Iată ce universităţi s-au simţit onorate de a-l avea pe profesorul Alexe printre laureaţii lor: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) a Banatului „Mihai I, Regele României”, USAMV Cluj-Napoca, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Universitatea din Oradea.

Rugăm conducerea UDJ să ne spună câţi dintre profesorii cadorisiţi cu 25% mărire de salariu bugetat sunt atâta de onoraţi încât să aibă de unde ceda onorabilitate şi instituţiei gălăţene.

GECO 30 - iunie - 2016

2 Responses so far.

  1. jos i,postura spune:

    Alexe a

  2. jos i,postura spune:

    Alexe a obtinut prin santaj si trafic de influenta titlurile academice si pe cele de Doctor Honoris Causa(le-a pretins in schimbul acreditarii specializarilor de ingineria produselor alimentare la universitatile cu pricina).Are un venit de 4000 de euro pentru 7 ore lucrate pe saptamana, a ruinat facultatea de chimie alimentara si mai vrea alte sporuri si privilegii?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Scrisoare deschisa m

Danamaria Neculai se simte sătulă până peste cap cu Gelu Ciorici şi ...

Cristian Dima (PRO R

Realizat de Opyum Advertising SRL D la comanda Pro Romania ...

Necunoscut în lumea

Era miercuri, 11 noiembrie, când DIICOT-Structura Centrală făcea sute de ...

Sifonări de milioan

Mamăăă, până şi salariaţii cu putere de decizie din Combinatul ...