logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Editorial

 

Ne uităm la Opoziţia actuală, la cine o reprezintă şi cum se manifestă şi ne apucă greaţa, sila, ne creşte tensiunea şi ni se smochinesc testiculele şi ovarele.  Cu alde Doruleţ şi Ciumi, copii  buni şi atât, vor ăştia să iasă la bătaie cu balaurii care se află în prezent la Putere? Hai să fim serioşi! Băgaţi-vă vitamine în voi, deveniţi bărbaţi adevăraţi, puternici, „mâncaţi, mă, jar” ca să puteţi pune mâna pe buzdugan, nu vă comportaţi ca nişte domnişoare. Dar ce scriem noi? Păi ce generali aveţi lângă voi, alde Capră sau Turcu, două gloabe pe care nu mai dă nimeni nici o para chioară. Tot cu Toader&comp. şi alţii care au fost trântiţi de pământ rupându-şi noada la alegerile trecute?

Ce Opoziţie de tot râsul cu alde madam Praisler, care există dar lipseşte cu desăvârşire şi care nu ar fi în stare să adune nici o sută de boschetari într-o sală. Cine o cunoaşte? Cine o urmează? Cine o votează? Aicea este chichirezul.

Tot aicea, în rândul opozanţilor, mai intră şi Codreanu, de la ţărănişti, energic şi bătăios în jurul unor indivizi vocali, doar acolo în bătătura lor, pe care nimeni nu-i mai bagă în seamă şi la care poporul gălăţean se uită cu indulgenţă şi compasiune. Era gata, gata, să uităm de gaşca lui Dan Diaconescu care, de când nu mai e Elodia şi nu mai apare pe sticlă pentru prostirea neamului românesc, a scăzut în toate sondajele că abia ar mai depăşi pragul de cinci la sută. Iar, ca reprezentare la noi, în Republicuţă, avem o adunătură eterogenă de dezertori de la alte găşti, plus un senator care o are cam greu cu gramatica şi pe care l-a luat de bun PSD-ul. Chebac de abia aşteaptă să revină pe caii mari în pe-se-de (visul vieţii), mai ales după remarca lui Ponta, care fiind în judeţ, la inundaţii, a spus: „Eugene, te-au consultat ăştia?”, adică alde Bacalbaşa&co., aşa că şi-a făcut valiza şi s-a întorsla UNPRde unde a fost pus să candideze pentru PP-DD. A rămas ca o sperietoare în păpuşoi Picu Roman, şef de cantină populară, amplasat în buzunarul de la pantaloni lângă aia a lui Marius Stan.

Păi, mă, oameni buni, în aceste condiţii, ce aşteptări putem să avem?  Ce schimbări se pot produce în perspectiva politichiei gălăţene?

Pe-se-de-ul va tăia şi spânzura în continuare, cum a făcut-o de altfel în ţinutul acesta timp de peste douăzeci de ani, de ne-a adus pe toţi în sapă de lemn, alături de gaşca lui Durby pe care numai anii, trecerea timpului şi finalul biologic îl vor scoate din politică, sau cine ştie dacă nu mai repede, prin băgarea la răcoare a lui Voiculescu şi cea anunţată ca sigur, la rând, a lui Constantin Daniel. În atare condiţii, înghiţirea lor de către pe-se-de e cea mai sigură predicţie.

P.U.N.R.-ul lui Dobrea nu contează, pentru că oricum ai da-o este tot creaţia  a pe-se-de-ului, aşa că poate fi aliniat oricând sau chiar asimilat.

Mai rămâne PNL-ul arogantului Dobre Victoraş, care a ştiut întotdeauna cum să bată palma cu pe-se-de-ul ca să fie în cărţi, numai că a apărut Marius Stan care s-a jurat că nu va avea linişte până nu-l „mănâncă de viu”. Fără pe-se-de şi în atare condiţii, dacă ar fi singuri, liberarii ar vedea şi ei şi noi cât de mici sunt, mai ales după ce în actuala guvernare, au uitat de doctrină, de liberalism şi au devenit mai comunişti decât pe-se-diştii. Ce soartă tristă îi paşte, vai de mama lor.

În final, dragi cititori, vă garantăm, ca o concluzie a celor spuse mai sus, că noi, populaţia, votanţi sau nu, că noi electoratul gălăţean, de fapt toată populimea judeţului nu avem NICI O ŞANSĂ ca în viitor să se schimbe ceva legat de DEZASTRUL în care ne aflăm, sau să scăpăm de cei care au făcut şi fac LEGEA la GALAŢI şi care sunt cei mai TARI.

Aşa că „dormiţi liniştiţi” şi aşteptaţi să muriţi şi voi şi copchiii voştri, sau faceţi-vă bagajele şi plecaţi drakului în lume, oriunde vedeţi cu ochii că doar acum mai  sunteţi liberi. Amin!

Observator 11 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...