logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Instantaneele surprinse de fotoreporterul Silviu Teodoru dovedesc şi anul acesta, ca şi în ediţiile precedente, că cei din conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare, dimpreună cu salariaţii şi comercianţii reuşesc să se mobilizeze exemplar, astfel ca măcar în cele trei zile de început de octombrie Galaţiul să fie scos din cenuşiul cotidian. Cred că această sărbătoare a recoltelor toamnei se potriveşte mai bine decât oricare Galaţiului, tradiţia în materie de legumicultură, industria alimentară şi piscicultură legitimându-ne mai mult decât talciocăreala, bâlciurile şi alte scălâmbăieli care cam domină celelalte sărbători autohtone. Până şi dansul şi muzica populară dau o culoare firească la noi faţă de scălâmbăielile unor cântăricioşi în vogă.

Şi dacă tot au făcut baie de mulţime autorităţile locale, consilierii municipali şi judeţeni, împreună cu câţiva parlamentari, nu ar fi rău să ia aminte la ingredientele cu care organizatorii au reuşit, pentru a 12 oară, să-i bucure şi pe gălăţenii de rând, nu doar pe cei care aglomerează în favoarea lor astfel de evenimente.

Nu mai comentăm imaginile pe care le-a surprins fotoreporterul, căci avem de la „OUĂ NESTRESATE CU CIFRA 2” până la peşti uriaşi şi plevuşcă.

(R.I.) 11 - octombrie - 2013

One Response so far.

  1. Basil spune:

    Marlanul cu parul alb este cumva sotzul d-nei judecator ? si” finul jupanului costache ilie ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...