logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Se zvoneşte prin Republicuţă că prietenii şi confraţii noştri de la cotidian au intrat de prin octombrie-noiembrie anul trecut în colimatorul Primarului „care este”.

Edilul şef, supărat fiind şi scoţând flăcări pe nas şi pe gură, precum un balaur s-a năpustit asupra „organului de presă” ameninţându-l că dacă mai scrie de rău despre el şi Primărie o să-i lase în curul gol, dărâmându-le cele aproximativ 50 de chioşcuri de difuzare a presei (şi nu numai) amplasate pe domeniul public al oraşului stăpânit de el. În târg se bârfeşte că la aşa ameninţare care i-ar pune pe chituci, şeful de la ziar s-a prezentat la bordel (actualul sediu de Primar) încercând să vadă ce şi cum. Răspunsul directorului de primar, în schimb, l-a năucit: „Eu sunt legea în Galaţi, dacă vreau dărâm, dacă nu, nu!”

Acum, lumea îşi dă coate, la cafea se zâmbeşte ironic sau se fac aprecieri cu condescendenţă, când se citeşte ziarul cu pricina în care nu mai găseşti neam o vorbă rea la adresa fotbalistului. Peste noapte se laudă galele de cafteală, spectacolele, iluminatul, pomana porcului şi toate celea, trompetele de serviciu fiind guristele A.M. şi N.O, dar nici restul celorlalţi nu sunt mai prejos.

Noi credem că sunt doar bârfe, sau doar o întâmplare, că toate acestea se datorează sărbătorilor de iarnă (a sfintelor) şi că unele articole sau reportaje au suportat mila creştinească şi toleranţa generate de acestea. Dar dacă nu este aşa? Dacă chiar au fost aşezaţi în genunchi şi loviţi cu chioşcul de ziare direct în tendonul adevărului şi atitudinii?

Observator 24 - ianuarie - 2014

One Response so far.

  1. O rusine de primar spune:

    Mare dreptate aveti!Avem o rusine de primar,un las care paseaza raspunderea la altii.El nu stie ca oricum va raspunde penal pentru faptele comise.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...