logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Investitoarea misterioasă

Se poate spune că această investitoare este una deosebită pe piaţa de capital din România. De obicei, investitorii achiziţionează acţiuni la societăţi comerciale care sunt rentabile, înregistrează profit şi dau dividende acţionarilor. Contrar acestor păreri, Golovatii Mihaela investeşte într-un mod aparte: plasează mari sume de bani la firme care sunt în pierdere sau sunt în procedură de insolvenţă-faliment. Exemplificăm în acest sens societatea Spit SA Suceava, firmă la care a investit sume considerabile, reuşind să deţină peste 40% din acţiunile acestei societăţi. De asemenea, cazul Galfinband SA Galaţi este elocvent în susţinerea acestei ipoteze. Apariţia frumoasei investitoare în astfel de societăţi, de regulă, coincide cu o schimbare radicală, în bine, în ce priveşte situaţia economico-financiară a acestora. Rezultatele pozitive cresc ca prin minune, mai ceva ca vegetaţia după o ploaie mult aşteptată. Se pare că tot mai multe firme îşi vor dori apariţia acestei investitoare în structura acţionariatului.

De la pierdere la profit de 323.141 lei!

Aceasta a însemnat, susţin unii, apariţia spectaculoasă a acestei gălăţence în acţionariatul SPIT SA, şi nu oricum, ci cu o investiţie reprezentând peste 40% din acţiunile societăţii. Se pare că persoanele numite în C.A.-ul societăţii, Catană Alin, Constantinescu George şi Paraschiv Veronica, bucurându-se de susţinerea acţionarului majoritar, au dat lovitura în anul financiar 2020, reuşind o performanţă deosebită: profit de peste 300.000 lei şi bani la greu, peste 540.000 lei în vistieria societăţii la 31 decembrie 2020. Lăudabilă performanţa noii conduceri, dar există multe necunoscute asupra modului în care s-a reuşit obţinerea rezultatelor prezentate pentru exerciţiul financiar 2020. Se pare că preşedintele C.A.-ului, Catană Alin, este mai secretos şi nu a divulgat încă reţeta sucesului demn de invidiat.

La Galfinband, semi-succes

Apariţia Mihaelei Golovatii în acţionariatul Galfinband SA Galaţi, în cursul anului 2020, cu o participaţie de 20% din acţiunile societăţii, se pare că a impulsionat conducerea firmei. Aceasta a reuşit o performanţă de invidiat în anul 2020, reuşind, cu toate dificultăţile cu care s-a confruntat, să obţină, operaţional, un profit de 264.167,78 lei, conform raportului administratorului special, directorul general Smadu Adrian Eduard. Din păcate, performanţa operaţională, profitul sus-amintit, a fost umbrită de rezultatul final înregistrat: o pierdere de 4.656.064 lei! Prea multe informaţii despre cauzele care au condus la pierderea fabuloasă înregistrată, încă nu avem la această dată. Probabil că au fost luate măsuri radicale, de care acţionarii importanţi au cunoştinţă, şi pe viitor va fi mult mai bine.Vă ţinem la curent.

Analistul de serviciu 7 - mai - 2021

8 Responses so far.

 1. Silvia spune:

  Chiar crede cineva ca aceasta fufa este marea investitoare din Romania? Faceti reclama degeaba acestei individe care habar nu are pe ce lume traieste. Oare cine scrie nu este in stare sa butonezae pe facebook sa vada cine este minunea mare de la Moldova, nu mai stricati tusul tipografiei degeaba.

 2. Delia spune:

  Sponsorizeaza fata cumva ziarul de o tot laudati de nu mai are fatuca perisori pe fundulet?

 3. Ameli spune:

  Iarasi invidia, nu vedeti ca unde apare ea treaba mege bine, profit pentru toata lumea.

 4. Silvia spune:

  Profit pe dracu, unde apare aceasta fatuca inseamna ca barbatsu face jocuri cu papagalii lui. A praduit probabil ceva la Spitul ala, bani se duc in buzunarul, ca are grija fata de asta.

 5. T.B. spune:

  Am mai comentat-o pe aceasta mare invesritoare. De unde are banii, asta-i problema, de vazut cand a intat ea in lumea afacerilor, dupa cate am vazut a aparur prima oare la Mecanic Rotes Dambovita. De acolo are fata caimacul, golaniile lui Constantinescu ies la suprafata, omul si-a scos femeia la inaintare.

 6. P.A. spune:

  Lansarea în afaceri a acestei moldovence s-a făcut printr-o escrocherie pusă la cale de Gabriel Constantinescu, sotul nelegitim al acesteea si de către Lupu Florentina. Aceasta din urma si-a implicat mama intr-o escrocherie. A deschis un cont, pe care vi-l dau partial, IBAN RO79BRDE180SV69183…… in care s-a virat 362.800lei in 2 transe, in 9 noiembrie si respectiv 11 noiembrie 2011. Cu acesti bani a cumparat Stoica Paraschiva 3.003.000 actiuni la Mecanica Rotes. Aceasta mai achizitionase in 9.11.2011 1.215.603 actiuni cu 0,0754lei/actiune si 2.000.000 actiuni de la Patrichi Giulio in 7 noiembrie 2011. In total aceasta a achizitionat de la papusile lui Constantinescu aproape 5 milioane actiuni care au fost trecute pe numele lui Mihaela Golovatii in urma tranzactiilor din 9, 28 ianuarie 2015, 27 martie 2015 si 17 aprilie 2015. E bine de stiut ca exista un sechestru asigurator emis de DIICOT Bucuresti in dosarul 394/D/P-2007, emis in 9 septembrie 2011, de care cei implicati nu au tinut cont. Ulterior Golovatii a achizitionat folosind acelasi procedeu de decontare, adica fara plata vreo 9.350.000 de actiuni, adica 20%, de la Redont SRL Galati, firma ce avea ca asociati doua persoane, de fatada, Petcu Vasile si Tudor Nela, care habar nu aveau ce se facea cu firma in care figurau ei ca asociati. După ce le-a luat actiunile i-au scos din firma, acum figurind Constantinescu Marius si Catana Alin, fratele si finul lui Constantinescu Gabriel. Cam asta este marea investitoare, paravan pentru bani murdari. Articolul scris este zero barat, ori e facut la bascalie. Ori scrii corect informat ori la revedere. Daca vreti a scrie corect, va trimit inscrisurile la care am facut referire cu toata schema si cum a aparut in aceasta schema Adrian Andrici, alt clent al DIICOT, ce rol a avut si ce a facut la Mecanica.

 7. S.A. spune:

  Strigator la cer cazul cu aceasta mare afacerista Golovatii, cum o prezentati. Chiar poate cineva sa creada ca aceasta persoană este o femeie de afaceri? M-a impins necuratul probabil sa accesez internetul si m-am crucit cind am vazut aparitiile acestei fatuci pe facebook. Poze desucheate cum vezi doar in anumite reviste pentru barbati. Nu inteleg cum mai puteti scrie despre astfel de persoane, chiar sunt credibile realizarile ei, minunea care sfinteste locul. Fatuca asta este impinsa in fata de cineva cu bani care nu vrea sa se afiseze. Scandalos. Nu astea sint femeile de afaceri din Romania.

 8. Silvia spune:

  Fatuca este sageata Famigliei Constantinescu marea beneficiara a averii lui Catalin Chelu

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...