logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

Ca întotdeauna, ce începe prost se termină şi mai prost, iar despre afacerea pe ISPA Deşeuri a MESOGEOS SA România – Filială a Mesogeos SA Atena, am scris la Impact-est zeci şi zeci de pagini şi, ca întotdeauna, am demonstrat cu probe şi documente că aici s-au sustras multe milioane din banii UE şi ai noştri, încă de la schimbarea soluţiei din caietul de sarcini, privind executarea Depozitului conform de la Tirighina. La zi, aflăm de la Mircea Ostache, fostul şef al Unităţii de Implementare a Proiectului ISPA Deşeuri, că acesta i-a făcut două plângeri penale la DNA-ST Galaţi ultimului fost project manager al Mesogeos SA România, Ecaterina Tiliumeanu. Ce conţin cele două plângeri penale şi cum au fost ele motivate, urmează să săpăm mai mult decât grecii la Tirighina!

Vă amintim că întregul proiect pe ISPA Deşeuri a fost în valoare de 21,4 milioane de euro, din care pentru Depozitul conform şi acoperirea celui vechi, Mesogeos a luat peste 11 milioane de euro.

La această oră, Primăria Galaţi, ca beneficiar şi ca finanţator a unei părţi din Proiectul ISPA Deşeuri a chemat în judecată firma Mesogeos SA România şi a cerut atragerea răspunderii în solidar a companiei mamă, Mesogeos SA România şi a cerut atragerea răspunderii în solidar a companiei mamă, Mesogeos SA Grecia, care este o firmă cu adevărat prosperă faţă de falita sa din România.

Vom reveni.

Gelu CIORICI 7 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...