logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Nul penele SA, iar s-a bifurcat în penele srl şi pedele srl. Jupânii lor s-au hotărât să primeze democraţia până la rivalitate cu cea din SUA. Deocamdată încep cu faza orală, în competiţia internă înscriindu-se câte patru răcani din fiecare ramificaţie. Cei opt jnepeni vor fi supuşi unor testări orale, chipurile cât mai bine garnisite cu întrebări care să satisfacă toate gustările guvizilor degrabă şi inconştient votanţi, testicularea orală a celor opt urmând a se desfăşura în luna septembrie, în prezenţa unui public provenit dintre membrii celor două partide. Mimarea democraţiei consolidate mi se pare cu atât mai ipocrită şi demagogică, cu cât toate sondajele, indiferent de cine le-a comandat şi le-a plătit, l-au dat mereu pe locul unu şi la mare distanţă de următorul clasat, pe fostul viceprimar pesede, Nicuşor Ciumacenco, devenit independent, apoi pedelist.

Deci îşi catifelează limbile pentru proba orală următorii penelişti: Onuţ Atanasiu, prof de fizică la CNVA şi mereu bun de locul doi, ca şi la Inspectoratul Şcolar, Cristian Gâscă, fost mai mare fruntaş pesedist de cât este la propriu, picat politic din bănoasa meserie de director general al Pazei Contractuale Locale (un fel de poliţie comunitară în democraţiile autentice, unde până şi şeriful este votat!), George Stângă, un jurisconsult atârnat ca vâscul de Dobre, pe care îl imită până şi-n acumulările materiale şi, atenţie, marele jurist de la Legea 10 – BUDESCU, Marcel Gurzu, om bogat, dat cu sindicatul după ce şi-a tras câteva jumătăţi de străzi.

Dincolo, la aripa pedele srl, mimarea din jurul lui Ciumi e şi mai vădită, paritatea asta obligatorie cu două capete născând pui vii şi de o parte şi de alta. Aici, pe lângă Ciumacenco cel neagreat de multul Dobre Victoraş, au fost puşi să se înscrie prăjiturista Violeta Hanu, fost director furajer la APIA, Ion Dumitru, pentru că-i finul de gunoi al lui Cezar Preda şi, iacătă, omniprezentul psiholog, Ion Ştefan, fostă ordonanţă politică a mareşalului Durbacă.

Veţi vedea că ăştia şapte la un loc într-un sondaj pe bune n-ar putea strânge nici măcar 50% din voturile pe care le-ar lua Ciumi. Dar păcat că-i un penelist din pedele, nu un penelist din Dobre SRL.

Gelu CIORICI 27 - august - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg