logoImpact EST nr. 860 - 02.03.2021

ce explică şi cum se rezolvă dilema cu milionul de locuri de muncă pe care s-a lăudat PSD-ul lui Ponta că îl varsă peste fraierii români. Pe baza de sus se află 5,3 milioane de pensionari, 4 milioane de copii şi adolescenţi şi 3-4 milioane de salarii la negru. La mijloc, stau relaxate alte milioane: 1,2 milioane de salariaţi bugetari şi 400 000 de angaţaţi în companiile de stat. La bază, adică pe vârful piramidei cu vârful în jos stau 3,1 milioane de salariaţi din mediul privat. Şi acum, tema zilei: încercaţi să puneţi un pix în echilibru, în vârf.

chiar ai încercat asta, adineauri, iubite cetitoriule?

Înseamnă ca eşti prost grămadă! Că Ponta mănâncă rahat despre situaţia economiei, înţeleg. Dar că mii de imbecili îl şi cred, asta chiar e de tot râsul!

 

3,1 milioane de salariaţi din privat ţin în spate 15 milioane de…bipede…

Şansele ca pixul ăla să stea în picioare sunt mult mai mari, decât şansele de supravieţuire a economiei româneşti (iar de pierderile prin corupţie, nici nu mai vorbim). Ca să nu fiu nedrept: situaţia de acum NU e vina numai a lui Ponta. E vina tuturor care au avut putere de decizie în ţara asta, după împuşcarea lui Ceauşescu. Toţi au angajat la stat fără număr, toţi au mărit salariile bugetarilor, toţi au mărit taxele ca să acopere cheltuielile, toţi au permis poporului muncitor să iasa la pensie anticipat (sau pe certificate medicale false), ca să evite, vezi Doamne, şomajul.

Fără alte vorbe, iată lista vinovaţilor pentru subminarea economiei naţionale:

Iliescu + Petre Roman; Iliescu + Nicolae Văcăroiu; Emil Constantinescu + Victor Ciorbea, Radu Vasile, Mugur Isărescu (cu precizarea că Ciorbea şi Radu Vasile au avut totuşi sânge-n ei să concedieze 170.000 de mineri care frecau menta, drept care şi cele două mineriade de la Costeşti); Iliescu+Adrian Năstase

Băsescu+Tăriceanu; Tăriceanu singur; Băsescu+ Emil Boc, Răzvan Ungureanu (cu precizarea că Răzvan Ungureanu a încercat totuşi să taie cheltuielile primăriilor, drept care a fost belit de propriul său partid, PDL); Victor Ponta+Crin Antonescu (cu Ion Iliescu şi Dan Voiculescu în spate).

După cum se vede, tovarăşul Ion Iliescu conduce detasat, pe lista trădătorilor de ţară. Locul lui in faţa plutonului de execuţie ar trebui să fie asigurat, în orice ţară normală.Popor român, nu ai nici o scuză. Să mai fii, cică, “optimist” în legătură cu viitorul României, înseamnă că:

Sau esti efectiv redus mintal şi nu înţelegi aritmetica de clasa a patra (aia cu 2+2=4).

Sau crezi în magie şi în rezolvarea miraculoasă a problemelor (gen o să vină Moş Crăciun şi o să curgă bani din cer). Adică tot redus mintal eşti.

În ambele cazuri, orice o să ţi se întâmple de acum înainte (foame, război cu Rusia, şomaj masiv, lipsa de medicamente, faliment de stat) iţi meriţi soarta. La fel cum şi-o merită toate celelalte popoare comuniste: italieni, greci, francezi, spanioli, portughezi. Pentru că comuniştii ar vrea 2+2=5. Iar asta, sorry, nu se poate.Vasăzică, hai să mai vedem încă odată cum este construită piramida inversă a economiei româneşti,

Din Capitalism pe pâine (Mihai Giurgea) 24 - decembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...