logoImpact EST nr. 899 - 21.01.2022

Prin târg, pe la colţuri, prin cafenele şi birouri, s-a răspândit aşa, o veste, care spune că nimic nu este întâmplător în necazul care l-a lovit pe Adamescu cu a sa Astra Asigurări. Dacă nu ştiaţi, sau aţi uitat, vă reamintim noi cine este personajul mai sus amintit. Omul cu pricina este unul dintre cei mai bogaţi români, un adevărat mogul, în fruntea topului 300 cei mai bogaţi din România şi, nu în ultimul rând, sponsor şi patron al FC Oţelul Galaţi. Ei, aici e beleaua care a constituit (după zvonuri) cauza pentru care ASTRA a dat de draku’, aruncând în aer un segment major al asigurărilor din România. Noi am mai scris şi tot am arătat NECURATUL care a bântuit vânzarea Oţelului de către ArcelorMittal şi cumpărarea de către Adamescu, la mijloc şi mijlocitor fiind Marius Stan, preşedinte de club atunci şi Primar în funcţiune acum.

Cert este că nu mai ştie nimeni cum s-au evaporat milioane şi milioane de euroi, dacă s-au manglit sau nu. Cine sau câţi s-au înfruptat? De ce a luat Adamescu un club în curul gol? De ce s-au cărat toate documentele (arhiva) de la club? După părerea noastră, fachirul, iluzionistul, cel care ştie tot, artizanul „întâmplării” cu  Oţelul este doar Marius Stan. Ori, în prezent, relaţiile dintre Stan şi Adamescu sunt rupte, dezastroase, negate, aducându-se acuze mai ales din partea Primarului.

Şi, uite aşa, ne vin „boii de acasă” şi pricepem chichirezul zvonurilor, că de fapt Marius fiind vicepreşedintela PNL-central şi prieten cu Dan Radu Ruşanu, preşul de la ASF, au pus de o răzbunare care a zguduit ţara. Acuma, gurile rele mai spun, şi se jură că au văzut sau le-au spus alţii, care s-au jurat şi ei la rândul lor, cum cei doi s-au întâlnit înainte de cutremur.

Draku’ ştie care este adevărul acestui … zvon!

(JAP) 28 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...