logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

ds tofanVă avertizăm de la început că articolul de faţă nu se vrea deloc a fi răutăcios cu individul ce se confundă, patron fiind, cu societatea DS Tofan, care se ocupă în principal cu comercializarea produselor petroliere. Cert este că în ultimul timp (nu e vorba că şi înainte), individul cu pricina a realizat nişte investiţii financiare în imobiliare de ne-a lăsat cu gura căscată. Adică, dacă domnul Tofan îşi mai umflă un pic pieptul şi se ambiţionează, cumpără cam o jumătate de stradă, care peste câteva luni va arăta ca în filme, ca în ţările supercivilizate, graţie Consiliului Local. Şi ca să nu mai lungim suspansul, o să vă spunem că este vorba despre renovarea a două corpuri de casă veche, şi cam de patrimoniu, de o ţinută şi eleganţă istorică aparte, amplasate pe str. Mihai Bravu, pe aceeaşi parte cu Biblioteca „V. A. Urechia.” Petrolistul gălăţean a dat lovitura zilele trecute când a achiziţionat fostul sediu al Întreprinderii de Gaze, cu tot cu vila din interior şi suprafaţa imensă de teren, lăsând cu gura căscată întreaga grupare de investitori şi samsari ai pieţii imobiliare gălăţene şi de aiurea. Mai rău, prin târg se zvoneşte că mogulul benzinar se interesează de achiziţionarea celor două clădiri lăsate în paragină pe aceeaşi stradă şi al căror stăpân, în fapt sau nu (nu ştim), dar care negociază este un consilier cunoscut pe plan local. Dă, Doamne! spunem noi, că omul are potenţă, nu dărâmă, ci construieşte, renovează, bagă bani în oraşul acesta şi nu aiurea, ca alţii, la Moeciu, la Bran, la Braşov etc.

Gurile rele au început deja să mănânce răhăţel, împroşcând cu invidie şi răutate, muşcându-l de cur, că vezi tu, dragă….că a început să scoată purcoii de bani din afacerile necurate cu petrolul. Noi nu credem şi nu avem indicii, dar nici nu băgăm mâna în foc. La urma urmei este vorba de milioane de euroi. Cunoscătorii ne-au transmis că patronul Tofan, ar avea şi o sursă colaterală de finanţare ce vine din ţările superbogate din Golf. Cică fata dumnealui, şcolită în Vest, la cele mai prestigioase universităţi, ar fi făcut o victimă prin îndrăgostire, în rândul elitei copiilor deştepţi şi bogaţi, studenţi eminenţi, arabi de familii tradiţionale şi cu nume. Se spune că s-ar fi măritat cu un EMIR ce are o avere incomensurabilă în petro-dolari. Ei, oameni buni, asta e!, petrol la petrol trage şi poate domnul Tofan se orientează şi spre alte investiţii, tot aici, la noi acasă.

 

JAP 30 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...