logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Scrisoarea săptămânii

Organizaţia Partidului România Mare, cu sediul în localitatea Iveşti, judeţul Galaţi, vă aduce la cunoştinţă că aşa-zişii torţionari de talie naţională, Pleşniţă, Nicolski şi Vişinescu, au fost nişte copii de grădiniţă faţă de torţionarii din comuna Iveşti, care prin atitudinea inumană pe care au avut-o faţă de locuitorii acestei comune, în perioada anilor de înfăptuire a regimului comunist, au produs foarte multe victime. Torţionarii de Iveşti intrau noaptea şi ziua în amiaza mare în curţile locuitorilor bogaţi, ori săraci lipiţi cu pământul, şi, sub ameninţări, le răpeau vacile cu lapte –singura sursă de existenţă pentru o familie cu 7-8 copii, le răpeau boii de la jug şi de la plug, ultimile coşuri de porumb-ştiuleţi pe care le mai aveau în lese (pătule), acţiuni în urma cărora foarte mulţi cetăţeni sucombau pe loc, făceau stop cardiac, se atrăveau, ori se spânzurau, imediat după ce le erau sustrase proprietăţile amintite, inclusiv pământul.

 

Întâi legionari, apoi comunişti, acum neocapitalişti

Dacă în perioada celor 15-20 de ani de teroare, lacrimile produse iveştenilor, buceştenilor şi lieştenilor ar fi fost acumulate, ar fi depăşit cu mult debitul aflat la cota de inundare, a râurilor Siret sau Bârlad. Torţionarii de Iveşti au fost mai întâi legionari, apoi mari comunişti, iar copii unora sunt mari neocapitalişti.

Au fost primii în toate regimurile care s-au perindat în România, deoarece perversitatea le-a fost un sfetnic de bază în viaţă. Unii dintre ei sunt la a treia generaţie de monştri din tată în fiu, pentru iveşteni, buceşteni şi lieşteni.

Doi dintre marii lideri ai terorii din Iveşti, judeţul Galaţi, se numesc Hamza Vasile (Lică) şi Hamza Lica (Ioana), sora primului menţionat. Călăii de Iveşti acţionau fără cele mai mici scrupule.

Fiul unuia dintre marii torţionari ai locuitorilor din Iveşti, Buceşti şi Lieşti este neocapitalistul Hamza Cornel, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Galaţi, numit în localitate vipera cu ochelari, tartorul traficului de influenţă, cel care în anul 2009, pe când lucra la Ministerul de Interne, şi-a ajutat  ginerele, Ţugurluiatu Ionuţ, dezmierdat ”Generalul Mită”, să fie transferat de la Poliţia Iveşti, la Vama Brăila, iar în anul 2012, când a ajuns Hamza Cornel la Consiliul Judeţean Galaţi, l-a ajutat şi la transhumat pe ”Generalul Mită” la Poliţia Rurală (Zonală) Lieşti, ca şef la cercetări penale, unde anchetele şi dosarele se fac de către unele persoane după poftele celor doi. Îşi bagă nasul şi coada în toate instituţiile publice, Medicina Legală, D.S.V.S.A. Galaţi, Primării, Spital, Școli, I.S.J., A.N.S.V.S.A. Bucureşti, Poliţie, Parchete, Judecătorii etc.

În mai multe numere, ziarul ”Viaţa Liberă”, deplângea starea de faliment a instituţiei Drumuri şi Poduri, aflată în administrarea Consiliului Judeţean Galaţi, în timp ce situaţia materială a vicepreşedintelui de Consiliu Judeţean, Hamza Cornel, înflorea. La cei 60 de ani pe care îi are îşi construieşte în Iveşti un amplu palat cu tot felul de buncăre, pe un teren al Primăriei Iveşti, (teren al lui Stănculea Maricica) şi obţinut prin matrapazlâcuri.

După vila tip buncăr, Hamza a sărit în Tuareg

În 2009, pe când lucra la Ministerul de Interne, a intrat în posesia unui autoturism Jeep Tuareg, căruia i-a smuls literele care reprezentau marca autoturismului, fixându-le după un an de zile. Pentru că este ”corect”, în cea mai mare parte, face naveta de la Iveşti la Galaţi şi invers cu autoturismul CJG cu numătul GL-26-CJG.

În 2012, după ce Hamza Cornel a fost numit vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Galaţi, timp de peste patruzeci de zile copiii din tot judeţul Galaţi nu au mai primit laptele şi cornul cuvenite. Pe când era numit administrator la Primăria Iveşti a tăiat toţi arborii din centrul localităţii şi care ornamentau foarte bine zona, produceau oxigen, preluau gazele toxice, iar în prezent sectorul respectiv arată ca după bombardament. El îi instigă pe cetăţeni, încât s-a ajuns ca jumătate de sat să se certe cu cealaltă jumătate de sat, pentru ca să profite din această degringoladă, mergând pe principiul dezbină şi vei avea tot ce vrei.

Tot pe când era administrator la Primăria Iveşti, s-a autointitulat preşedintele C.C.R.-Centrul Cultural Pentru Rommi, la un program cu fonduri europene aflat în derulare în Iveşti şi de unde, în foarte scurt timp, a încasat suma de 110.000.000 lei vechi, situaţie în care era incompatibil cu funcţia de administrator, iar în prezent este cel care din partea Consiliului Judeţean Galaţi primeşte şi distribuie fondurile europene. Este incompatibil în întreaga sa activitate şi solicită anularea acelor legi pe care le-a încălcat, aspect cu care am fi de acord, dar cu condiţia să fie puşi în libertate deţinuţii din toate penitenciarele din România, adică legile să nu fie pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă.

Bine înfipt la Securitate, a putut omorâ fără pedeapsă

Se vorbeşte în sat că este coordonatorul, finanţatorul material şi logistic prin instituţiile statului pentru grupările interlope din Iveşti. Este rugat să precizeze de ce purta pistol cu gloanţe-muniţie de război în perioada comunistă, dacă a deţinut şi mai deţine spray-uri alergizante şi iradiante, procurate de pe când lucra la Ministerul de Interne şi că datorită deţinerii şi manevrării excesive şi greşite a acestora a făcut cancer la prostată?

Înainte de 1989, Hamza Cornel a comis o crimă în Iveşti, l-a omorât pe poliţistul Dorin Ababei, în agonia unor afaceri dubioase, a fost considerat nebun, nu a făcut nici o zi de puşcărie deoarece avea multe rude la securitate şi era bine înfipt în reţeaua securităţii la acea vreme.

Având funcţia de vicepreşedinte pe linie politică şi administrativă la nivelul judeţului Galaţi, se laudă că la alegerile următoare va obţine funcţia de preşedinte P.S.D. pe judeţ deoarece are trăsături de parvenit, de arivist.

Oare cum poate domnul Dan Nica să alăpteze la sânul său o viperă?

Am înţeles că la Panciu, tata domnului Dan Nica este un gospodar cu mult pământ, dar dacă ar fi locuit în perioada comunistă în Iveşti se putea ca în prezent să nu fi mai trăit, dacă îl prindea hăituiala torţionarilor de Iveşti. Luând în seamă şi în calcul că Hamza Cornel este fiu de torţionar comunist, incompatibil multiplu, că are o crimă la activ etc, solicităm conducerii U.S.L. Galaţi, domnilor Dan Nica, preşedinte al P.S.D., Victor Paul Dobre, preşedinte P.N.L., şi Eugen Durbacă, preşedinte P.C., să dispună retragerea sprijinului politic şi administrativ lui Hamza Cornel, pentru funcţiile de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Galaţi şi la P.S.D., măcar ca o minimă măsură de reparaţie morală faţă de cetăţenii din Iveşti, Buceşti, Lieşti şi urmaşii acestora, care au avut de suferit de pe urma torţionarilor.

Organizaţia Partidului România Mare

Preşedinte, Dr. Ochiană Apostol

Medic primar

Expert tehnic juridic în Medicina Veterinară

 

Notă: titlul şi intertitlurile aparţin redacţiei, iar semnatarii îşi asumă integral răspunderea celor afirmate în scrisoarea de faţă. Are cuvântul Cornel Hamza, dacă are argumente.

5 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...