logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Lume, lume, auziţi ce zvon circulă prin târg, de se prăpădesc şi curcile de râs. Zvonul cu pricina face deliciul celor prezenţi pe terase, prin cafenele, prin cluburi, se râde cu gura până la urechi, se dau coate. Acum ştim cu toţii că zvonul este zvon, îl crezi sau nu, dar ştim în egală măsură că „fără foc, nu iese fum”, aşa că…

Se spune că City Mangerul s-a întors greu de tot la treabă, adicăla Primărie, după ce şi-a luat concediu, întârziind câteva zile. Minunea este că tot aşa, pe la colţuri, se şoptea că s-ar putea să nu mai vină înapoi la treabă. Întrebarea firească este „de ce?”, iar răspunsul care s-a răspândit precum în reclama aceea cu „alint aroma”, strecurându-se în urechile concitadinilor pe sub uşă, te lasă perplex.

Povestea este cam aşa: omul nostru tânăr, frumuşel şi singurel în Galaţiul în care a fost adus şi implantat la vârf, s-ar fi înamorat peste cap de fata cu doi copii a Primarului, cel care l-a adus în Republicuţa noastră. Chestia este că şi doamna cu pricina a înnebunit, aprinzându-i-se călcâiele şi a răspuns „pozitiv”, renunţând la căsnicie. „Culcuşul cu nebunii” ar fi fost pus la dispoziţie într-un bloc proprietate personală a unui alt boss din Primărie, de altă culoare politică, om cu inimă mare şi înţelegător de situaţie.

Şi cum draku’ şi-a băgat coada , nu se ştie cu precizie cum a aflat (sau i s-a spus), Boss-ul cel mare care, înnebunit de furie, l-a făcut cu ou şi cu oţet, de tot căcatul pe aviatorul nostru.

Tare, nu? O fi adevărat? Nu ştim.

Acum noi nu putem închide gura târgului, a bârfelor şi zvonurilor, bune sau rău intenţionate.

Titi Chioru 14 - iunie - 2013

One Response so far.

  1. Cosca i-a atras in capcana spune:

    Cred ca Radu Cosca i-a atras in capcana ,sa-i poată controla pe toți mai usor.Acum se pare ca tinerii,care chiar se iubesc,si nu cred ca asta e o crima,stau la Cristea Tastrom in apartamentul de pe faleza.Aviatorul,care e baiat destept,s-a prins ca Radu ii poarta sambetele si vrea sa-l subjuge.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...