logoImpact EST nr. 844 - 27.10.2020

În susul acestei coloane v-am arătat în ce dezastru financiar se găseşte Parcul de Soft, o firmă cu capital de stat care cu doar cinci salariaţi are debite de peste 200.000 de euro, asta fără a-i întreba şi pe ceilalţi furnizori de fluide energetice şi servicii cât au de primit.

După interpelările noastre pe Legea 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public adresate C.C. Galaţi, CLM şi CJG, cei doi acţionari au numit în CA la Parcul de Soft pe Costel Vieru, respectiv pe Cristian Ochiu.

Dar cel ce va fi cocoşat de dezastrul lăsat de TACEA va fi Cristian Aramă, cel ce este posibil să fie numit director la această societate cu capital de stat. Pe el îl recomandă experienţa, întrucât a fost director aici încă de la înfiinţare, dar şi acumulările cât a fost (este) director în Ministerul Comunicaţiilor, funcţie în care a fost adus de ministrul Dan Nica, încă din 2012. Acum, când D.Nica a ales să se elibereze tocmai în Parlamentul European, cred că i-ar pica bine şi lui C. Aramă să nu mai rătăcească fără susţinere ministerială pe holurile instituţiei. Rămânem pe fază.

G.I. 19 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...