logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Lume, lume, „dacă nu ar fi nu s-ar povesti” sau „nu iese fum fără foc” şi tot aşa, am cules de prin cafenele, baruri, birouri, diferite surse, ultimele cancanuri ai căror eroi fac parte din politichia gălăţeană.

Astfel bursa zvonurilor, deliciul este produs de un fost parlamentar de-al nostru care, din lipsă de a mai avea obiectul muncii şi alegerii în Parlament, nefiind primit şi agreat până în prezent în niciun partid (poate o să înfiinţeze el unul), a început să aibă preocupări lumeşti.

Şi, uite aşa, a intrat el în rând cu lumea, cu ce se poartă mai mult la ora actuală în societatea asta nouă a noastră, cu ceea ce vedem noi şi întreaga populime în show-urile TV după ora 11,00. Încă tânăr şi forţos, pe deasupra şi făţos, omul nostru a avut o revelaţie precum că vremea trece, „ori o faci ori nu o faci”. A început să se uite în jur şi a descoperit virtuţile cunoştinţelor şi prietenelor soţiei.

Acum noi nu ne băgăm, nu condamnăm, doar suntem lucrători cu cârca în ale scrisului care aplicăm zicala „de la lume adunate şi înapoi la voi date”.

Ultima ispravă a călăreţului nostru cică ar fi fost cu bona din casă, la care doamna vindecător a suferinţelor umane nu a mai răbdat şi i-a făcut bagajele pe care le-a aşezat la uşă, după care i-a tras un şut în popou individului dându-l afară din iatacul conjugal.

Astfel a ajuns domnul fost parlamentar pribeag pe la partide, în situaţia de a fi pribeag şi pe la prieteni şi „prietene”. Acum, noi nu credem, dar dacă o fi adevărat? Draku’ ştie.

(JAP-JAP) 10 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...