logoImpact EST nr. 860 - 05.03.2021

Iacătă, Cătălin-Constantin Chelu (CCC) nu este un cretin, cum a putut chiar el crede că este, atunci când s-a dus să dea mită câteva zeci de kile de bani şi vreo trei BMW-euri în chiar parcarea MAI şi chiar şefului IGPR, Dan Fătuloiu, ci un mare CRETIN. Sursele noastre care nu au acceptat să fie citate, ne-au comunicat că CCC, alias sutimiliardarul Cătălin Chelu, nu a mai călcat prin Republicuţa Galaţi de mai bine de trei luni de zile. Şi prost ar fi fost să o facă, atâta timp cât are interpuşi care-i gestionează imperiul cantitativ, întins chiar şi în Republica Moldova, unde ar deţine o bancă în Chişinău, sau un IFN. Şi asta pentru că autorităţile blegite ale statului i-au permis o deplină libertate, din 2010 şi până acum, asupra sa, nici DIICOT, nici DNA sau alte structuri neinstituind controlul judiciar şi nici sechestru asigurător asupra bunurilor deţinute de către acesta, până la concurenţa prejudiciului creat, pentru care a fost trimis în instanţă.

Aşadar, Chelu nu s-a refugiat în Basarabia (un loc bun era în Transnistria) unde are copii şi nevastă. De fapt se spune că el ar avea nouă copii cu şapte neveste, dar că n-ar duce grija lor nici ca soţ, nici ca tată, în schimb, în vremuri de normalitate, Chelu avea grijă să piardă sume imense în cazinourile de parter de bloc, or deghizat în boschetar, să joace noapte de noapte la păcănele, alegându-şi doar bombe de pe la periferia oraşului.

Acum el se află refugiat tocmai în Siria, zonă aflată în plin război religios cu statul islamic. Dar, se pare că CCC este protejat şi ferit de acest conflict armat, el fiind internat într-un spital de lux, bolile de care suferă făcând din el o umbră.

Desigur, statul român nu are tratat de extrădare cu statul sirian, motiv pentru care a fost ales drept ascunzătoare sigură şi de către unul dintre ciobanii de la „stâna morţii” din Tămăoani-Frumuşiţa, unde 22 de persoane au fost sechestrate şi exploatate ca-n sclavagism.

Grig IONESCU 26 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...