logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

Ca angajatori şi angajaţi plătim contribuţii la Casa de Asigurări de Sănătate de ne hâţânăm. Asta ca să trăiască şi să se dezvolte ca şobolanii pe siloz tot felul de nesimţiţi, proşti şi nepregătiţi profesional, păstraţi în schemă pentru că sunt odrasle de directori sau pilele şefilor. Desigur că ce se întâmplă cu CNAS la nivel de ţară, se răsfrânge şi în Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate. Iar la Galaţi, dezastrul este exemplar, după opt ani de mandat ai tandemului Olimpia Buzia-Caranghel, marele jurist-ceapist şi comunist. Datorită lor a fost paraşutată în funcţia de director de contractare, madam Mihaela-Oana Docan. Această insă plină de aere şi de gaze, ne clopoţesc cititorii, este o absolventă de facultate serelistă brăileană, şi aia făcută la fără frecvenţă. Acum dă din coate şi din cotizaţii ca să facă stomatologia la Facultatea de Medicină şi Farmacie, unde este conferenţiar-doctor-farmacist până şi şefă-sa Olimpia Buzia-Barbie.

Desigur, facultatea decănită de către prof. Dr. Aurel Nechita are cursuri doar cu frecvenţă şi la zi. Aşa că madam Docan se dezvoltă frecventând cursurile în timpul programului de la CJAS Galaţi, unde noi îi plătim leafa nesimţită de directoreasă şi pupilă a socrului-fost securist.

Dar activ la drumul mare la adresa banului public se menţine în top tot clanul Caranghel, el un pensionar indispensabil, ele, fiică şi noră, care când merg parcă se rostogolesc de atâta prosperitate! Una dintre ele se preface că dă cu munca pe la Serviciul juridic, unde tătic este nedatul afară, Caranghel, chit că în raportul de audit al CNAS este recomandă expres desfacerea contractului de muncă al acestuia, pentru grave abuzuri în serviciu.

Dar, despre cloaca de atârnaţi pe bani publici de la CJAS Galaţi, vom reveni pe larg.

G.C. 16 - noiembrie - 2012

4 Responses so far.

  1. Aurelian spune:

    Caranghelianu sa pleca acasa si sa lase locul tinerilor ,cu studii superioare la zi,bine pregatitisi cu dorinta de a munci cinstit,corect.Afara cu javre-elitele cu pile si cu bostanul dodit.

  2. securistul democratiei spune:

    iar ai gresit gelu ciorici, tu, informatorul securitatii specializat in turnarea oamenilor nevinovati la securitatea lui ceausescu. oare ti-ai pus intrebarea cati oameni nevinovati au fost arestati de securitate pe baza informatiilor date de tine datorita imaginatiei tale bogate sau fanteziste? ai uitat cand te fofilai pe langa oamenii care stateau la coada la parizerul cu soia si glumeau pe seama lui ceausescu? iar tu, ca un inger pazitor al regimului ceausescu te duceai si ii dadeai din cioc la securitate. adica, faceai cioc cioc cioc. noi radem, dar cati oameni nevinovati au fost arestati de securitate datorita tie care acum te-ai transformat intr-un justitiar, aparator al democratiei si un exemplu moral de corectitudine si dreptate???

  3. cucubau spune:

    Acum cand madam Docan este si gura candidata la cjas gl nu mai scrii nimic dl.ciorici …sau ti au inchis gura si tie

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...

Guvernul Ciucă ia

Eficientizarea companiei TAROM, continuarea procesului de modernizare a infrastructurii aeroportuare ...