http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Dacă daţi căutare pe imperiul GOOGLE, veţi descoperi faptele de arme ale tânărului penelist Adrian Pîrvu, precum şi pe cele de activist la drumul mare în exploataţiile de balast şi de nisip din râurile patriei lor, fapte de care se apără motivând că „nu-s io, îi taică-miu” !
Dar nu e vreme despre o istorie de acum un an-doi, ci de una recentă.
Am ascultat cuvântarea pe care a comis-o la Comisia pentru Dialog Social la Instituţia Prefectului Judeţului Galaţi, pe care a şi postat-o în mediul online, „LA ÎMPLINIREA UNUI AN DE CONDUCERE al FILIALEI ANIF” căreia „ÎI DEDIC 150% DIN TIMPUL DE LUCRU PENTRU ACTIVITATEA ASTA”.
Da, dar dacă e bou cu diplomă, e boul lor şi trebuie încadrat la arie protejată politic de un gigolo de partid şi de stat. Acest tecucean este finul lui George Stîngă, un fel de preşedinte al PNL – O al judeţenei partidului lor.
De aia unchi-su este director adjunct al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Galaţi, iar văr-su este director adjunct tot la buget, adică fix la AJOFM Galaţi.
Şi pentru ca tacâmul să fie complet, o să vă spun că pe directorul executiv de la AJOFM îl cheamă Nicula Marius şi este însurat cu o nepoată a lui Stîngă, iar pe directorul adjunct de la APIA îl ceamă Ionel Nicula, „ambii amândoi” cu doctorate la bază. Arborele lor ginecologic se completează cu Eugenia Nicula, care este coordonator CDRJ (Compartiment de Dezvoltare Rurală Judeţean, subordonat direct Autorităţii de Management a PNDR), şi cu soră-sa, Claudia Pîrvu, mama lui Sorin, iar pe cale de consecinţă, şi consilier superior al APIA Tecuci.
Iată ce hal de vârfuri furnizează Tecuciul prin penelistică.

(G.C.) 23 - februarie - 2023

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...