logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

humelnicu 8954Dezastru! Aceasta este concluzia nostră cu privire la intenţia de ofertă a pe-se-de cu privire la managerii propuşi la cârma municipiului Galaţi. Oamenii aceştia aflaţi la conducerea celui mai tare partid local (cel puţin până în prezent), în frunte cu Nica – Microsoft, ori au înnebunit, ori au dat în mintea copiilor, ori au atâta suficienţă şi aroganţă încât nu-i doare nici în cur la ce masă de proşti votează. Auziţi? Să dai oraşul pe mâna a doi ageamii, a doi indivizi care nu au probat nimic în viaţă, fără boaşe, unul dintre aceştia fiind fotbaliatorul Marius Humelnicu (foto), încălzit la rece pentru funcţia de City Manager. Ei, ce spuneţi?! cu aşa garnitură vor alde Nica să renască Galaţiul?!? Iar noi spunem „acum şi niciodată, în vecii vecilor”. De fapt, a devenit legendă în târg expresia folosită de capii pe-se-de-ului când îl prezintă pe candidatul lor de primar (chiar la televizor) că „el nu reprezintă nimic, noi partidul din spatele lui suntem tot”, noi vom face şi vom drege, bla, bla, …, bla.

O ofertă la fel de-a drakului au şi pentru Preşidenţia Consiliului Judeţean, în persoana lui Costel Fotea, cu o mutră sută la sută de „paysan”, provenit de pe dealurile Bujorului, unde a contribuit din plin la distrugerea viei şi vinului gălăţean, mai apoi manager peste un spital orăşenesc, al unui târg cât o comună de talie medie a judeţului, care are în dotare o mână de paturi. Citiţi-i măi, fraţilor, curriculumul-vitae şi o să vă vă apuce pandaliile, o să vă scuipaţi în sân. Ceea ce nu pricepem în ruptul capului este cum poţi să ai o astfel de ofertă, când în interiorul partidului sunt o groază de indivizi de talie, grei, cu şcoală multă, cu experienţă, care pot. Avem senzaţia unei băşcălii, al unui jemanfișism, al unui scuipat pe obrazul municipiului şi judeţului Galaţi.

O explicaţie cică ar fi, şi ea circulă prin târg mai tare ca oricând, uimind auzul celor care bârfesc prin birouri, cafenele, pe terase. Se spune că de fapt asistăm la o „monstruoasă coaliţie” între cei doi monştri sacri ai politichiei gălăţene, care şi-au dat iar mâna pe întunericeală şi şi-au împărţit caşcavalul.

Adică, totul este o mascaradă în care Nicuşor Ciumacenco, care în prezent stă cu capul în păpuşoi precum struţul, are cale liberă la Primărie, iar judeţul va aparţine pesedeului. Durbacă şi ALDE având doar rolul desemnat de cei doi de a fi „figuranţi” în toată strategia aceasta. Draku’ ştie!!! În tot acest timp, Marius Stan încet, încet începe să recupereze în forţă dar nu ştim dacă mai are timp şi suflu. Noi credem că s-a trezit cam târziu, trebuia cu cel puţin un an mai devreme, având şi o fătucă la comunicare care i-a boţit imaginea. Cert este că nimic nu este sigur şi vom sta toţi cu sufletul la gură, în noaptea de 5 spre 6 iunie, când se vor număra voturile.

Analistul lu’ Peşte 27 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...