logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Atâta colegialitate şi prieteneală a arătat CSM faţă de fostul procuror şef al DNA-ST Galaţi, încât dă în diabet şi un hipoglicemic!

Păi inspectorii din Inspecţia Judiciară pentru Procurori din cadrul CSM au cerut acestei instituţii să pună în discuţie revocarea din funcţie a lui Ivan, dându-i acestuia o gură de oxigen, suficientă pentru a-i fi aprobată, de acelaşi plen al CSM, încetarea mandatului, începând cu data de 16 decembrie 2013.

Avem dovezi că Ivan avea cunoştinţă despre conţinutul Raportului a cărui discutare a fost amânată pentru luna ianuarie 2014.

Oricum ar fi, Gh. Ivan nu poate fugi de faptele penale comise şi prin DNA-ST Galaţi care i-a devenit un fel de anexă, de debara din care şi-a permis să decapiteze vârfurile Justiţiei de pe trei judeţe.

 

Sesizarea grefierei hărţuită de Ivan a fost clasată

Ciudat, procurorii Inspecţiei Judiciare au păstrat doar elemente din sesizarea făcută instituţiei de către fosta grefieră şefă a DNA-ST Ivan, în care Gabriela Dumitru îl acuză pe Ivan de hărţuire sexuală şi … tentativă de viol … lucrarea fiind clasată.

Cât de tare şi până când va fi salvat Ivan de managementul faptelor sale, fie şi cerându-şi încetarea mandatului şi pitularea sub funcţia de procuror al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, să ne spună premierul Victor Ponta, care a abordat cazul Ivan într-o şedinţă de Guvern restrânsă.

Raportul Inspecţiei Judiciare avea drept concluzie necesitatea revocării lui Ghiţă Ivan din funcţia de procuror şef al DNA-ST Galaţi. Dar Ivan avea cunoştinţă de conţinutul Raportului, făcând chiar obiecţiuni asupra acestuia, înainte ca Raportul Inspecţiei să fie transmis secţiei din CSM. Acum, Ivan se crede apărat de zidul cererii de încetare a mandatului său, sperând ca pe viitor să poată ocupa, în continuare, funcţii de conducere, astfel încât să-şi salveze şi pensia specială de circa 3000 de euro.

 

Ivan ajunge procuror direct unde s-a plâns grefiera

 

Plângerea, pe care începem să o publicăm în serial din această ediţie şi o continua în prima ediţie din 9 ianuarie 2014 (miercuri, pe 25 decembrie 2013, în prima zi de Crăciun, tipografia nu lucrează, cum la fel se întâmplă şi miercuri 1 ianuarie 2014), a fost înregistrată încă din luna septembrie a acestui an la Parchetul General de pe lângă Curtea de Casaţie şi Justiţie, loc în care Ivan se ascunde să profeseze.

Dar, indiferent de erorile judiciare şi manageriale pe care Ivan le-a comis de la înălţimea ultimei sale funcţii, rămân faptele din urmă, celebrele lui rechizitorii, multe făcute în tandem cu Aghiniţei, soldându-se cu achitări spectaculoase.

Căci avem informaţii şi documente, în marile dosare buşite de Ivan, că acesta regiza fapte prin martori de serviciu, cu dosare penale la DNA-ST Ivan, sau aflaţi deja în puşcăriile patriei, cărora le promitea înjumătăţirea pedepselor dacă vor da telefoane personajelor vânate pe care să le provoace la diferite promisiuni şi avantaje, înregistrările telefonice urmând să devină probe beton la dosarele celor pe care îi vâna.

Constat că în afară de Dumnezeu, lui Ivan îi lipseau multe elemente din structura sa genetică, educaţională, morală şi profesională pentru a fi recomandat să vegheze împotriva corupţiei în judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea.

Gelu CIORICI 6 - ianuarie - 2014

One Response so far.

  1. Informatorul securitattii spune:

    Nu prezinti realitatea corect. Ca de obicei spui numai ce iti convine pentru a-l denigra pe d-l Ivan. Pentru informarea corecta a opiniei publice trebuie spuse urmatoarele: Grefiera Dumitru Gabriela nu si-a indeplinit deloc atributiile de serviciu, motiv pentru care d-l Ivan a propus sanctionarea ei disciplinara. Vazand ca nu mai are ce face, Dumitru Gabriela a inventat povestea cu hartuirea sexuala,crezand ca scapa. Dar nu a scapat, pentru ca s-a constatat ca sustinerile sale cu hartuirea sexuala sunt niste aberatii,iar propunerea d-lui Ivan este intemeiata, motiv pentru care Dumitru Gabriela a fost data afara din DNA Galati (i s-a desfacut contractul de munca pe motive disciplinare si pentru conduita imorala). Mai mult, plangerea ei adresata Inspectiei Judiciare a fost clasata, constatandu-se nu numai ca grefiera Dumitru Gabriela fabuleaza, nestiind ce inseamna hartuirea, dar are probleme mari cu moralitatea (a intretinut si intretine relatii extraconjugale cu un ofiter de politie de la DNA Galati – sa-i spună ea numele; acest aspect a fost constatat de inspectorii CSM). Pentru acest motiv a fost data afara de la DNA Galati (d-l Ivan constatand acest aspect si spunand sefilor de la nivel central). Acum pozeaza in victima si il acuza pe d-l Ivan (mai ziaristule tu ai vazut plangerea, numai titlul este intitulat pompos Hartuire sexuala, dar continutul nu are nici o treaba cu titlul; chiar Dumitru Gabriela recunoaste ca d-l Ivan nu a atins-o sub nici o forma si nici nu i-a facut semne sau vreo propunere, dar i s-a parut ei că … (are o imaginatie bogata!…vede numai sex peste tot). Sa mai stii si ca ofiterul de politie a fost dat afara (tot la propunerea d-lui Ivan). Si inca ceva, d-l Ivan a fost promovat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la cererea sa, constatandu-se profesionalismul sau deosebit si integritatea morala deosebita, iar cat a fost sef la DNA Galati si-a facut treaba pe deplin. Ultimul caz deosebit a fost arestarea prefectului de Galati (nu a mai fost un asemenea caz dupa revolutie). Tu nu ai aflat, mai ziaristule de acest lucru? De fapt, l-ai plans si pe acesta, cum ai facut si cu ceilalti corupti, pe care ii bocesti incontinuu. Stii tu de ce!… Urmezi oare?… Vezi ca chiar daca ai fost informatorul securitatii comuniste nu ai invatat nimic, spui doar minciuni. De fapt toti minteati pentru a sluji comunismul si a trai bine. Rusine!….

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...