logoImpact EST nr. 876 - 19.06.2021

România este, şi la capitolul medicamente, un „sat fără câini”, un maidan pe care vin şi se joacă cu sănătatea şi viaţa „prostimii” sute si sute de fabricanţi de medicamente, de medici şi farmacisti!!! Bani să iasă, şi ies fără număr!!! Oameni buni, dacă pe voi nu vă interesează, măcar copiilor voştri le puteţi salva viaţa!!!

Ce au interzis alţii, înghiţim noi ca pelicanii

Începem acum o serie de dezvăluiri şocante, unele incredibile, referitoare la medicamentele românilor, unele dintre acestea fiind doar ale românilor pentru că lumea normală, ţările civilizate le-au interzis ca să nu mai moară oamenii!!! Primul pe lista este „medicamentul săracului” sau celebrul Algocalmin. Piaţa algocalminului din România este estimată la peste 11 milioane de dolari anual. Preţul mic l-a transformat în calmantul nr. 1 pentru români. Un adevărat „medicament al săracului”, spun medicii. Licenţa pentru denumirea de „algocalmin” este deţinută de fosta fabrică de medicamente SICOMED. În anul 2005 cehii de la Zentiva au preluat licenţa şi astfel, doar datorită algocalminului le-au crescut vânzările cu peste 1.000 de procente. Potrivit surselor medicale, dintre toate medicamentele fabricate de compania de medicamente Zentiva, calmantul pe baza demetamizol aduce, de departe, cele mai substanţiale profituri. Din aceasta piaţă, au reuşit să prindă felii importante şi alte companii farmaceutice care produc algocalmin, dar sub o altă denumire. Algocalminul se mai numeşte şi algozone şi este produs de Ozone Romania . Agenţia Europeana de Evaluare a Produselor Medicale, de recomandările căreia suntem obligaţi să tinem cont, nu a restricţionat folosirea algocalminului. Cu toate acestea, majoritatea ţărilor europene l-au interzis de mai mulţi ani. Studiile au demostrat ca metamizolul din algocalmin poate provoca o boală fatală, numită agranulocitoza, o boală mortală care debutează ca o infecţie supraacută. Boala distruge celulele din măduva osoasă, altfel spus , tratarea durerilor de cap cu algocalmin, duce la distrugerea sângelui.

Vom reveni.

S.V. 7 - februarie - 2014

One Response so far.

  1. Ovidiu spune:

    Medicamentele de sinteza adica cele alopate sunt in mare parte otrava pura.
    Acum ca sa ne convingem avem cel mai recent exemplu: statinele, acestea au fost interzise in occident dupa ani si ani in care au omorat si imbolnavit milioane de oameni si cu toate acestea la noi in tara se dau in continuare cu mut interes. De ce au fost ele interzise in alte tari?, asa de dragul populatiei? din grija pentru oameni?. Se stia de cand au fost scoase pe piata ca omoara pacientii. Ce le-au trebuit 10 ani ca sa observe? Orice medic sesizeaza efectele otravitoare ale acestor pilule dupa maxim o luna. Dar ele sau dat in continuare cu mult drag ani si ani. Ele au fost scoase in occident deoarece toata lumea a aflat ca produc moartea si cancerul. Iar in aceste conditii au fost fortati sa le retraga pentra ca era prea sfidator sa le lase pe piata. La noi ele sunt in continuare date in cantitati industriale. Mai mult ca sa ai nevoie de ele au fost scazute valorile cholesterolului de la 280 la 180. Hm… Ce ziceti? De ce au fost scazute? Pt ca sa pape toata lumea putina otrava. Aceste exemple sunt nenumarate. Alceva ce a observat toata lumea. Alarmant in Romania bugetul pentru medicamente a depasit bugetul spitalelor. Ce se mai observa inainte de 1990 nu consumam medicamente si nu aveam cancer iar populatia era sanatoasa si murea la adanci btraneti. Pensionarii isi plimbau nepoteii in parcuri jucau sah si erau sanatosi. Acum toti plimba pungile cu medicamente…….. Toti sunt bolnavi si tristi. Peste tot e plin de farmacii. Medicii ne sperie si ne indoapa cu chimicale. Populatia a scazut drastic din diferite motive, unii sunt plecati in strainatate, altii au disparut fizic, din 22 de milioane mai sunt vreo 12 pe aici. Unitatile medicale sau imultit ca ciupercile si cu toate acestea sunt pline in permanenta. Cancerul a explodat. De ce oare?… Asadar in incheiere ne intrebam daca acest chimsit are sau nu dreptate? Si ne mai intrebam, de ce medicii nu papa aceste chimicale atat ei cat si familiile lor? Acum as dori sa citez un prof doctor ,, 90% din pilulele din farmacii sunt otrava pura” Iar daca sunt atat de bune putem sa le probam simplu. Luam medicii sii ii punem sa le pape ei in direct sa vedem ce patesc. Mai mult tot mai multi medici de renume recunosc pe toate caile ca o mare parte din pilule ucid. Cat timp mai pot nega oare cei interesati efectele nocive ale multor medicamente?….

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...