http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 977 - 14.04.2024

Zăcământul de aur de la Roşia Montană nu este unul obişnuit, comun, măsurabil prin puritate, aşa cum suntem obişnuiţi în 18 sau 24 de karate. Este vorba despre un zăcământ cu adevărat special, un zăcământ unic în lume – aurul monoatomic. Acesta este şi motivul pentru care exploatarea acestui elixir mistic a fost atât de „vânată” de străini.

Aurul monoatomic are multe caracteristici care îl fac un metal extrem de util pentru mult mai multe alte utilizări decât crearea de bijuterii. Este un conductor electric excelent, fiind foarte maleabil şi ductil. În afară de aceasta, aurul monoatomic a fost folosit în medicină de secole. Acesta are multe proprietăţi de vindecare, care îl fac popular pentru utilizarea în mai multe tipuri de tratamente. Aurul a fost mult timp folosit în homeopatie şi se crede că are proprietăţi de vindecare atât medicale cât şi psihologice.

Probabil că unii dintre cititori se întreabă ce este atât de special la el, scrie un jurnalist pe site-ul amosnews.ro. „Mărturisesc că la fel am interpretat şi eu informaţia până când am aflat despre calitățile și, mai cu seamă, de proprietăţile lui terapeutice, fără însă a le ignora pe cele militare.

Întâmplarea – dacă pot spune aşa – a fost să cunosc un „om”, cetăţean român, geolog de profesie, plecat din ţară în urmă cu 40 de ani, stabilit în Toronto, aflat în vizită la o rudă din Braşov. „Omul” avea contract cu o companie canadiană, companie angajată de Gabriel Resources, concesionarul terenurilor de la Roşia Montana, pentru studii şi prospecţii geologice privind straturile şi componenţa solului. Într-o discuţie pornită de la o temă IT,  povestea a curs spre Roşia Montană şi comorile locului.

Fiind din fire sceptic, am crezut că vorbeau doar aburii berii amestecate cu whisky. „Omul”, văzând că… nu-l iau în serios, a scos din buzunar o cutie (cam cât una de chibrituri) din care a ales două „pietricele” de culoare galben-roşiatică, nu mai mari decât o boabă de piper. Mi le-a pus în palmă şi mi-a spus să strâng pumnul pentru un minut, apoi să-i spun ce simt. (Cu o zi înainte, urcasem pe munte şi aveam o febră musculară aproape generală: spate, braţe, abdomen, gambe). La început… am luat-o ca pe o glumă, însă mi-am spus să-i fac „jocul”, îndemnat şi de partenerii aflaţi la masă, ce îmi „şopteau” prin priviri să „merg înainte”.

Timp de 10 secunde nu am simţit nimic… apoi, am simțit o vibraţie („omul”, care mă privea atent… zâmbi cu subînţeles şi mă întrebă: „Simți!… Nu te speria. Lasă-l să lucreze!”) Cei de la masă mă priveau ciudat, doi dintre ei bufnind în râs chiar. După aproximativ un minut, am deschis pumnul şi am pus cele doua bobiţe pe masă. „Omul” mi-a spus: „Acum eşti energizat. Fluxul energetic este stabilizat şi te vei simţi… cu totul alt om”. Primul efect vizibil a fost că scăpasem de febra musculară și simţeam un plus de energie prin tot corpul. Întrebându-i pe cei doi amici ai mei de ce i-a bufnit râsul… aceştia mi-au spus: trebuia să te vezi, ţi se ridicase tot părul de pe braţe şi cap în sus de ziceai că eşti băgat la 220 de Volţi.

Foarte interesant și..  Romania are cele mai mari resurse de aur din Europa. Ce se exploata din Apuseni, reprezenta 25% din producția mondială a metalului prețios

„Omul” s-a ridicat de la masă, ne-a salutat şi ne-a urat drum bun la întoarcerea acasă… Înainte de a pleca, l-am întrebat ce erau cele două „pietricele”. Mi-a răspuns şoptit, aplecându-se la ureche… tinere, este AUR MONOATOMIC şi singurul loc din această lume în care se găseşte este la Roşia Montană. Asta vor să extragă de acolo.

Ceauşescu garantase împrumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! Ceea ce ştim, e că la Roşia Montană se află zăcăminte foarte importante de arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium şi mai ales Wolfram și Uraniu, toate având aplicaţii militare şi industriale strategice. Wolframul, metalul cu punct de topire extrem de înalt, este folosit în industria aero-spaţială, dar şi în ogivele nucleare. Wolframul și uraniul se găsesc doar în două locuri pe planetă în starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA, la ROSIA MONTANA , în Munţii Apuseni și în Afganistan în Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si în Koh Mir Daoud, lânga Herat si Kharkiz, în provincia Khandahar, unde exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România detine suprematia mondiala , dar aceste resurse încă nu sunt exploatate de către cele două țări.

Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc însa, în cantitati uriase, si în muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a cazut, în urma cu câțiva ani, avionul militar israelian – posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.

În 1982, România atingea vârful de plată al datoriei de 11 miliarde USD către FMI şi avea nevoie de lichidităţi pentru a nu intra în incapacitate de plată. Conform contractului semnat cu FMI, incapacitatea de plată presupunea cedarea aurului din Apuseni, cu care România garantase împrumutul.

Institutul de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica” aduce la cunoştinţa lui Ceauşescu că în Apuseni, pe lângă aur se află şi alte comori extrem de importante. Aflând acestea, Ceauşescu ia o decizie care uimeşte Planeta. În loc să permită FMI-ului începerea exploatării din Apuseni şi de la Roşia Montană, Ceauşescu plăteşte până în 1985 întreg debitul de 11 miliarde USD. Eforturile întregii ţări au fost imense. Majoritatea produselor alimentare luau calea exportului , energia electrică era direcţionată 99% spre producţia industrială, limitând astfel în multe cazuri accesul populaţiei la iluminatul casnic.

Efortul imens făcut de popor în acele vremuri viza indirect salvarea zăcămintelor din Munţii Apuseni, zăcaminte girate ca de altfel şi astăzi FMI-ului. Plătirea datoriilor înainte de termen a înfuriat rău FMI-ul astfel că am fost penalizaţi aspru prin aproape triplarea dobânzii de drept.

Exact precum un cămătar fără scrupule FMI-ul a mai luat un rând de piele de pe noi, dându-ne un nou termen pentru luna martie 1989.

Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceauşescu, care cu ajutorul sacrificiilor imense făcute de popor reuşeşte să strângă suma totală care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme!

Din 1988 Romania nu mai avea datorii şi nu doar din martie 1989 cum unii trădători încearcă să modifice adevărul, pentru a ascunde de fapt cele peste 18 miliarde avute în plus la momentul atacării României, miliarde a căror urmă e îngropată deocamdată în filele dosarului BANCOREX.

România era o maşină de făcut bani, de făcut valută forte şi nicidecum un morman de fier vechi.

Cele 18 miliarde avute în plus se constituiau din lichidități bancare sub formă de rezerve valutare, creanţe şi sume aflate în curs de achitare ca urmare a exporturilor efectuate. De ciudă că România nu mai are datorii, ni s-a retras deîndată de către S.U.A. şi Clauza Naţiunii celei mai Favorizate.

Plusul imens de 18 miliarde U.S.D. a început să producă modernizări în industrie. UM Cugir spre exemplu a fost dotată cu strunguri noi-nouţe suedeze, strunguri dotate cu CNC ( comandă numerică computerizată). Inginerii de atunci au amânat schimbarea liniilor tehnologice pe diverse motive, iar după lovitura de stat din dec 1989 strungurile moderne, utilajele noi destinate retehnologizării, au rămas la comandă tot în magazii.

Nu numai la UM Cugir ci în întreaga țară s-a dat stop punerii în funcțiune a utilajelor noi, deja achiziţionate. Industria românească trebuia oprită.

Fără a avea datorii majore , Ceauşescu pune la cale un plan de exploatare al Apusenilor încă din 1985. FMI-ul înnebuneşte de-a dreptul, Soros la fel. Planul cu bătaie lungă a lui Ceauşescu le dă insomni și palpitații deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, ce urmau să aducă României un profit evaluat în 2013 la nu mai puţin de 400-500 miliarde de euro !!! Profit!!!

Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, îşi acoperea singură necesarul intern, exporta masiv, şi punea la cale împreună cu Irak, China, Iran şi Libia, o replică a FMI, prin BANCOREX.

Pentru aceasta Ceauşescu trebuia condamnat la moarte prin împşcare şi România condamnată la jaf şi sărăcie! Care dintre dumneavoastră n-aţi strânge cureaua şi nu aţi agonisi bănuţ cu bănuţ timp de 8 ani pentru ca apoi să trăiţi 1000 de ani voi şi neamul vostru în bogăţie şi prosperitate?

Infoalert.ro | News Alert via Ștefan Flutar 12 - martie - 2024

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Azi, 1 aprilie, ora

Sursa: Ed Hilar

ARGOUL

Definit ca „limbaj convenţional folosit mai ales de vagabonzi, răufăcători, ...

RESPECT...

Respect toate ființele lăsate de Dumnezeu pe Pământ! Se înțelege că ...