logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

cocalarEu sunt Septy. Numele meu este irelevant, deşi evidenţiază într-un mod sublim imaginaţia părinţilor mei şi face trimitere la o boală, nu că aş avea boli, dar eu în sine reprezint bolile de care suferă această ţară.

Geneza

Eu m-am născut într-un oraş modest, nu că ar conta. Pe mine mă găseşti în orice cartier, la scara de bloc, spărgând seminţe, la shawormerie sau la Casa Pariurilor. La şcoală nu prea am fost, dar oricum în viaţă nu îţi trebuie mai mult de opt clase. Cea mai importantă este şcoala vieţii, unde învăţăm să fim băjeţi, să stăm pe barosăneală, să băgăm la păcănele şi să fim la curent cu ultimele producţii muzicale, precum manelele. Poate vi se pare o viaţă simplă, relaxantă… Dar ştiţi voi câtă răbdare şi tărie vă sunt necesare pentru a căpăta respect în cartier, pentru a suporta sunetul aparatelor de la păcănele şi pentru a continua să bagi bani când tot pierzi?

Preferinţele vestimentare

Stilul vestimentar trebuie să fie întotdeauna complet, ca să te invidieze băieţii din cartier şi să te placă fetele de la magazinul care „dă” ţigări la bucată sau tipa de la Casa Pariurilor. „Cureaua de la Gucci, în picioare papucii, şapca de valoare cu un dolar mare” fac toată treaba. Pe deasupra, gulerul de la tricoul roz trebuie ridicat şi, pentru un plus de sex-appeal, şlapii în sezonul cald nu trebuie să lipsească. Credeţi-mă, nimic nu poate atrage mai mult fetele decât sunetul acela melodios al tălpii şlapilor când se unduieşte de la pământ înapoi la călcâiul meu.

Paranteză:- Dacă virgulă consideraţi că aveţi o burtă de berică prea mare, puteţi oricând opta pentru un tricou mulat şi scurt, deoarece aerisirea burţii este vitală şi reprezintă o bună metodă pentru a vă lăuda buricul unic şi cu scame în el, şi părul de pe burtă.-Închis paranteza.

Preferinţele culinare

Eu, Shawormel, vă spun cu o mână pe inimă şi cu cealaltă pe lanţul meu gros de tinichea că shaworma este cea mai bună alegere când părinţii nu mai vor să vă hrănească… şi chiar atunci când vor. De asemeni, ca gustare între mese trebuie să mergeţi în cartier cu băieţii şi să spargeţi seminţe. Totuşi, când ştiu că mă văd cu o fată, mă dau pe seminţe de dovleac, că de la alea negre ţi se vede printre dinţi. În restul zilei, eu îi dau cu berica şi îmi umplu burtica.

Cariera

Da cui îi trebe? Eu stau pe banii părinţilor şi pe pensia lu bunica, mă mai împrumut de la prieteni când am nevoie de benzină pentru BMW-ul meu din 90, ca să ies la agăţat. Dar nu vă faceţi griji, nici nu veţi consuma foarte mult pentru că veţi agăţa repede. La mine în cartier mi se zice Cuierul, pentru că le agăţ mereu pe toate. Dar la fete e foarte uşor… Sunt un mare boss, le mint că am afaceri prin Amsterdam şi nici nu ştiu unde e.

Viaţă de magnat

Pentru acest stil de viaţă, foarte importanţi sunt prietenii. Dar ei sunt mereu acolo. Da, efectiv mereu acolo… la scara de bloc. Dacă e rost de bătaie, noi acţionăm cu cap. Ameninţăm la telefon, dar dacă nu ne respectă superioritatea, intrăm în casă şi petrecem timp cu părinţii, la care ţinem foarte mult pentru că nu ne-au dat încă afară din casă.

Vă reamintesc, eu sunt Shawormel. Poate vă par o lichea, dar sunt un mare împărat când merg la lăutari şi fac dedicaţii pe 10 lei. Dacă sunteţi cu prietena de mână şi mă vedeţi pe stradă, ocoliţi, pentru că sunt cel mai bun de amant. Sunt un băiat credincios, am mereu crucea sau icoana la gât sau atârnate de parbriz şi oglinda retrovizoare.

Poate vă par inofensiv, dar, în curând, eu şi cei ca mine vom conduce ţara aceasta.

Vitamina A&C 23 - ianuarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...