logoImpact EST nr. 893 - 28.11.2021

Zvon-Press aruncă în spaţiul de cafenea tot felul de motive privind ascensiunea Grupului de Firme Arcada, devenit un mare jucător naţional şi chiar internaţional în materie de construcţii tehnice speciale, de căi ferate, poduri, tuneluri şi drumuri în zone de risc. Şi ca să ajungi de la preluarea falitei SC Construcţii Căi Ferate, unde patronii Mihai Humă şi Spiru Mantu mânuiau din greu roabele cu materiale, la a conduce roabe cu milioane de euro dividende, este clar că îţi trebuie spate din servicii şi din politică.
De aia se şi vehiculează faptul că naşul de cununie a lui nea Humă a fost nimeni altul decât fostul şef al SRI Botoşani. Şi tot de aia, dar şi din poziţionări politice, până la marea rocadă la Putere dintre Alianţa DA şi pesede, Arcada lor avea birou în sediul Ministerului Transporturilor, aspect jenibil consemnat de presa vremii! Cum draku, mă, o firmă privată, atârnată şi abonată la lucrări de infrastructură plătite din banii Ministerului Transporturilor să-şi aibă bârlogul fix în sânul plătitorului?!
Dar, deocamdată, ei şi la Galaţi sunt stat în stat, căci se pişă pe Pucheanu, pe Hahui, pe Garda de Mediu şi pe Agenţia de Protecţia Mediului, sfidând populaţia cu focarul de infecţie edificat după demolarea sediului UNICOM şi a acareturilor acestuia.
Un sincer huooo, pentru această nesimţire alimentară de milioanele de euro din conturi.

(GECO) 6 - iulie - 2018

One Response so far.

  1. Sebastian spune:

    Dacă nu ai relaţii, nu faci nimic. Ai să tragi toată viaţa pe doi lei. Alde Humă asta e tare tipul în relaţii. Ai relaţii unde trebuie ai lucrări barosane, parale multe, te achiţi onorabil cum s-ar zice. Aşa sunt vremurile, cine poate ciolanul roade.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...